Atnaujintas dienos centras džiugins Naujininkų vaikus

  • Teksto dydis:

Jurgio Didžiulio gitaros garsais, vaikų klegesiu, konfeti ir saldainių lietumi buvo atidarytas atnaujintas Vaikų dienos centras Naujininkuose. Dienos centras atnaujintas Vilniaus Gedimino Rotary klubo iniciatyva kartu su partneriais ir draugais per specialius renginius bei akcijas surinkus reikalingus daugiau nei 6000 eurų.

Pasak klubo prezidentės Jurgitos Lemešiūtės-Frejienės, Vilniaus Gedimino Rotary klubas jau ketvirtus metus įgyvendina įvairius socialinius projektus, kurie skirti vaikams ir šeimoms, tačiau tai pirmas kartas kai projektas skirtas visam miestui ir miestiečiams.

„Tikiuosi visi Naujininkų vaikai lankysis šiame dienos centre, žais naujais stalo žaidimais, kompiuteriais ir turės saugų bei prasmingą laisvalaikį,“ – pabrėžė p. Jurgita.

Pasak centro direktorės Sigitos Ignatovičienės, vaikų dienos centrą kasdien aplanko daugiau nei 20 vaikų. Naujininkai nėra miesto centras, todėl čia pramogų, saugaus ir prasmingo laisvalaikio praleidimo būdų vaikams trūksta. Centras siūlo ne tik žaidimus, bet ir ugdomuosius užsiėmimus vaikams po pamokų.

Vilniaus Gedimino Rotary klubas organizavo specialų renginį, kurio metu kolegos, klubo draugai ir partneriai surinko per 6000 eurų dienos centro remontui, naujų ugdymo priemonių, stalo žaidimų, kompiuterių įsigijimui.

Vaikų dienos centras „Atsigręžk“ – tai nuo 2005 metų vykdomas projektas Vilniaus Naujininkų seniūnijoje. Pagrindinis vaikų dienos centro tikslas yra teikti dienos užimtumo paslaugas vaikams iš Naujininkų seniūnijos ir tėvų globos netekusiems vaikams, gyvenantiems globos namuose „Atsigręžk į vaikus”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių