Bažnyčia neskuba daryti nuolaidų

  • Teksto dydis:

Karantino metu dauguma nekilnojamojo turto nuomotojų suteikia nuomininkams nuolaidų. O štai Vilniaus bažnyčios ganytojai, savo nuomojamoms patalpoms, anot verslo, nuolaidų daryti neskuba net per krizę, praneša LNK žinių tarnyba.

Verslas sako, kad toks elgesys nekrikščioniškas.

Lietuvos vyskupų konferencija su tokia nuomone nesutinka.

"Nė vienam nėra pasakyta, kad nebus sumažintos nuomos kainos", - teigė kunigas Mykolas Sotničenka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne ten ieško nuolaidų

Ne ten ieško nuolaidų portretas
Prie ko čia bažnyčia? Tie kurie versle jau taiko nuolaidas pateks į "įtarinėjimus", kad pinigus dalinasi pusiau ar dar kitokius. Šiuo atveju privalo būti tik valstybės politika ir galima kalbėti apie kompensavimą verslui, o ne apie verslo susitarimus tarp nuomotojo ir nuomininko.

Boznas

Boznas portretas
Baznycia prarado ama ir susidejo su velniu taigi kas atsiunte virusa i zeme Dievas sukure zeme ir visus padarus tai iseitu dievas atsiunte korones virusa i zeme ir dievo tarnams jis turetu nekenkti bet pasirodo kenkia labiausiai visi issislapste nuo dievo korones jau atsistatydinus tikram dievo tarnui per jazuito rinkimus dievas dave zenkla trenkdamas i romos katedra tarytum uzdares vartu vatikanui i dievo malone ir atskyres vatikana nuo dievo nes Baznycia ot slovo boznyi jau tapo komercinem imonem Tik gaila kad prezidentas dave priesaika vatikanui labai i domu butu suzinoti pagal kokius istatymus jis tai padare sendinimis vatikanas sedi soroso kiseneje o lietuvos prezidentas prisieke svetimai valstybei vatikanui ar prezidentas turejo zmoniu igaliojimus kurie ji isrinko tai daryti visi tyli gal prezidentas paiskintu savo zmonem kuri ji isrinko kodel be zmoniu sutikimo jis tai padare kaip kiti prezidentai grybauskaite irgi uz tai pagaliau sendien ir sedi dievo tevo desineje su sorosu

Taigi

Taigi portretas
Elektrai, bažnyčių apšildymui, žemės nuomai valdžia jau labai SKUBA daryti nuolaidas? Satanistai užknisti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių