Pereiti į pagrindinį turinį

Burokėliai virto lydeka

2008-12-09 09:00
Burokėliai virto lydeka
Burokėliai virto lydeka / Ingos Juodytės nuotr. Skanumėlis: V.Valaitienė pirko burokėlius, o mokėjo kaip už jūrų lydeką.

Į "Vilniaus dienos" redakciją kreipėsi vilnietė Valerija Valaitienė, pasipiktinusi prekybininkų veikla. Už mažą sveriamų burokėlių salotų indelį moteris sumokėjo jūrų lydekos salotų kainą.

Pašnekovė tikino, esą įvairių prekybos tinklų kasose ji buvusi apgauta ne vieną kartą. Kaskart – smulkiomis sumomis. Šįsyk ją nuskriaudė "Rimi" parduotuvėje, kai burokėliai staiga virto lydeka. "Visko tose salotose būna, esu ir plaukų radusi", – skundėsi V.Valaitienė.

"Rimi" atstovė ryšiams su visuomene Rasa Juodkienė "Vilniaus dienai" teigė, esą niekas moters nenorėjo apgauti. "Niekaip negalima atmesti žmogaus klaidos galimybės: darbuotoja tiesiog suklydo įvesdama kodą. Kasos aparatai juk neskiria, ar tai lydeka, ar burokėliai. Ir pati esu su tuo susidūrusi", – aiškino R.Juodkienė.

Pašnekovė patikino, esą už klaidą pirkėjai bus atlyginta – tereikia grįžti į parduotuvę ir atnešti klaidingai pažymėtą prekę bei jos pirkimo kvitą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų