Pereiti į pagrindinį turinį

Dabartinio mero darbus pašiepia pirmtakas

2008-01-19 00:00

Aleksoto tilto transporto mazgas virsta politinių batalijų šou. Kauniečiai dūsta spūstyse, o miesto tarybos nariai tik ginčijasi, kas kaltas.

Aleksoto tilto transporto mazgas virsta politinių batalijų šou. Kauniečiai dūsta spūstyse, o miesto tarybos nariai tik ginčijasi, kas kaltas.

Kaltinimai merui pažerti po jo kalbų dėl Aleksoto tilto kairiojo prietilčio statybos.

„Meras nesigaudo, ką daro. Liepė per keturias dienas atidaryti posūkį, tačiau to neįmanoma padaryti, nes projekte nėra numatyta. Paskui jis pareiškė, kad nutraukta šio objekto koncesijos sutartis, tačiau ji tebegalioja“, – stebėjosi A.Garbaravičius. Jam vadovaujant miesto politikai palaimino dabar nemažai abejonių keliantį Aleksoto tilto transporto mazgo projektą.

„A.Kupčinskas niekada nedirbo jokio kito darbo, tik buvo politikas. Staiga jis tapo statybų specialistu“, – ironizavo A.Garbaravičius.

K.Kriščiūnas pagyrė A.Kupčinską, kad jis dėl svarbių miestui reikalų dažnai vyksta į susitikimus Vyriausybėje. „Ankstesni miesto vadovai vengdavo važiuoti į Vilnių, o paskui skųsdavosi, kad miestas negauna pinigų“, – teigė socialdemokratas. Kartu su juo spaudos konferenciją surengęs A.Garbaravičius šių žodžių neišgirdo.

K.Kriščiūnas priminė, kad koncesijos sutartį su „Kamesta“ kritikavęs buvęs administracijos direktorius Arūnas Keserauskas buvo atleistas iš pareigų. „Jis darė spaudimą „Kamestai“, o vėliau paaiškėjo, kad bendrovėje dirba jo dukra. Sutartis su „Kamesta“ taip ir nenutraukta, nors, anot A.Keserausko, miestas dėl jos galėjo prarasti apie 20 milijonų litų“, – stebėjosi K.Kriščiūnas, pagarsėjęs kaip aršus A.Keserausko kritikas.

Vėliau jis aiškino, kad bendrovėje neva dirbanti ne A.Keserausko dukra, o uošvė.

Politiko mestus kaltinimus vakar paneigė „Kamestos“ generalinis direktorius Valentinas Marcinkevičius. „A.Keserausko dukra pas mus trumpai dirbo prieš 2-3 metus. Jei bendrovė būtų kaip nors susijusi su A.Keserausku, ar jis būtų kritikavęs sutartį? Politikai neišmano, ką šneka, nurodinėja, kaip dirbti, lyg būtų statybų specialistai. Mes mielai sutikome nutraukti koncesijos sutartį“, – aiškino V.Marcinkevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų