Pereiti į pagrindinį turinį

Dainininkę J.Šeduikytę amerikiečiai išrinko seksualiausia lietuve

2010-10-16 18:25
Dainininkę J.Šeduikytę amerikiečiai išrinko seksualiausia lietuve
Dainininkę J.Šeduikytę amerikiečiai išrinko seksualiausia lietuve / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Seksualumo atlasą sudaręs JAV žurnalas vyrams "Esquire" seksualiausia Lietuvos moterimi įvardijo dainininkę Jurgą Šeduikytę.

Žurnalas aukštai įvertino lietuvės muzikinės karjeros šuolį. Pasak leidinio, išleidusi pirmą albumą "Aukso pieva", J.Šeduikytė susišlavė visus muzikos apdovanojimus ir pasiekė tokias populiarumo aukštumas, kad Lietuvoje daugelis ją atpažįsta tiesiog iš vardo – pavardė net nebūtina.

Seksualumo atlase pristatytos 195 pasaulio valstybių seksualiausios moterys. Jos buvo įvertintos už akių grožį, tobulą figūrą, ypatingą žavesį, sporto laimėjimus, aktyvų gyvenimą. Į gražiausių sąrašą pateko ir grožio karalienės, ir politikės, ir netgi buvusi sekso vergė iš Kambodžos.

Gražiausia ukrainiete pripažinta buvusi šios šalies premjerė Julija Tymošenko, argentiniete – šios valstybės prezidentė Cristina Fernández de Kirchner, prancūze – pirmoji ponia Carla Bruni.

Šiame garbingame sąraše atsidūrusi J.Šeduikytė buvo maloniai nustebinta, bet džiaugsmą apkartino apmaudi trauma. Dainininkė ketvirtadienį repetuodama griuvo ir susilaužė ranką bei koją. Dėl to teko nukelti savaitgalį planuotus jos pasirodymus Vilniuje ir Kaune.

"Taip jau išėjo... Matyt, kad laikas pailsėti nuo visko, ką esu prisigalvojusi padaryti. Viskas tik į naudą", – dienraščiui sakė atlikėja, kuri dabar pasiryžusi skaityti daugiau knygų, atlikti nepadarytus darbus ir daugiau laiko praleisti su vaiku.

Kiek laiko J.Šeduikytė negalės koncertuoti, kol kas neaišku. Apie naujas perkeltų koncertų datas organizatoriai žada informuoti vėliau.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų