Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta)

2009-03-24 17:41
Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta) Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta) Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta) Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta) Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta) Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta) Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta) Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta) Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta) Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta) Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta) Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta) Dėl „Leo Lt“ - piketas prie Seimo (papildyta)

„Jungtinis demokratinis judėjimas“ antradienį prie Seimo surengė piketą. Žmonės protestavo prieš bendrovės „Leo LT“ sukūrimą.

Prie parlamento vykusio protesto metu judėjimo atstovai praeivius ragino pasirašyti kreipimusis į Seimo narius. Judėjimas siekia, kad būtų išformuota bendrovė „Leo LT“.

Antradienį vakare vyksiančiame Seimo posėdyje bus svarstomas opozicijos pateiktas pasiūlymas dėl minėtos bendrovės išformavimo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų