Pereiti į pagrindinį turinį

Dienraščio skaitytojams – įspūdingi prizai

2008-09-08 09:00
Dienraščio skaitytojams – įspūdingi prizai
Dienraščio skaitytojams – įspūdingi prizai / Inga Juodytė

"Vilniaus dienos" prenumeratos akcijoje dalyvavusius savo skaitytojus apdovanojo automobiliu, skrydžiais į pasirinktą šalį, muzika ir gera nuotaika.

Ore tvyrojo įtampa

"Artėja gimtadienis. Automobilio rakteliai būtų pati geriausia dovana", – rinkdamiesi į praėjusio penktadienio vakarą dienraščio surengtą šventę lyg susitarę kalbėjo skaitytojai. Visi jie akimis varstė lauke stovėjusį pagrindinį akcijos prizą – naujutėlaitį "Volkswagen Tiguan".

Įžengę į sostinės klubą "L'amour" svečiai buvo pasitikti ir palydėti prie staliukų, kur jaudulį galėjo numalšinti taure šampano.

20 valanda – tokiu laiku visi susirinkusieji sulaikė kvapą. Kompiuterio programa buvo renkami dešimt laimingųjų, galinčių laimėti "airBaltic"  skrydžius į pasirinktą šalį.
"Norėtumėte į saulėtąją Ispaniją, o gal kur toliau?" – susirinkusiuosius erzino vakaro vedėjas Robertas Petrauskas. Jis kelis kartus pasiteiravo IT specialisto Tomo, ar viskas yra tvarkinga ir patikima.

Netrukus pretendentų pavardes visi svečiai galėjo išvysti salės ekrane. Įtampa dar labiau padidėjo pasirodžius merginai, nešinai stikliniu indu, kuriame buvo skaičiais pažymėti spalvoti kamuoliukai. Išaiškinti laiminguosius padėjo šventėje dalyvavusi dienraščio skaitytoja Rūta. Ji ištraukė penkis kamuoliukus – tiek "Vilniaus dienos" skaitytojų laimėjo skrydžius į pasirinktą šalį dviems asmenims. Laimė nusišypsojo Tomui Čaplinskui, Arenijui Jackui, Šarūnui Repšiui, Virginijai Sasnauskaitei ir Birutei Zanistavičiūtei.

Šokių aikštelėje – ir mažieji

"Dienraštis atviras ir artimas, jis visada sako tai, kas tikra. Jis visada šalia. Tai atsispindi ir grupės "Skamp" muzikoje, nes ji kuria atvirą, artimą ir šiltą nuotaiką", – tokiais žodžiais vakaro vedėjas į sceną pakvietė žinomą grupę. Pasigirdus pirmiesiems muzikos akordams, daugelis suskubo į šokių aikštelę. Joje sukiojosi ir maži, ir dideli.
"Karoliui jau laikas į lovą, bet patys matote, kas vyksta", – savo atžala stebėjosi vilnietė Roma Junienė. Su mama Karolis šokių aikštelėje praleido daugiausiai laiko. Kiti svečiai dalijosi įspūdžiais apie dienraštį, ragavo vakaro gėrimus.

Nelaimėjo, bet prisidainavo

"Pakelkite rankas, kas norite automobilio", – sušuko į sceną sugrįžęs vakaro vedėjas. Nors pakilo rankų miškas, kompiuteris atrinko tik penkis pretendentus.

Nugalėtoją nulėmė vienas jauniausių šventės dalyvių – šešerių metų skaitytojas. Jis iš penkių spalvingų kamuoliukų su numeriais ištraukė vieną. Laimingasis buvo pažymėtas ketvirtu numeriu, o po šiuo skaičiumi slėpėsi Irenos Plečkaitienės pavardė.
Nuskambėjus fanfaroms laimėtoja ant scenos nepasirodė. Ji – ne vilnietė, tad šventėje nedalyvavo. Tačiau jau šiandien laimėtojai bus įteikti automobilio "Volkswagen Tiguan" rakteliai ir dokumentai.

Plojimai ir sveikinimai moteriai ilgai netilo. Visi šventės dalyviai kartu su grupe "Skamp" dainavo laimėtojai skirtą dainą "Mūsų dienos kaip šventė". "Automobilio nelaimėjome, tačiau prisidainavome lyg soties", – pasibaigus šventei džiūgavo jos dalyviai. Beje, ateityje "Vilniaus diena" surengs ir daugiau įspūdingų akcijų savo ištikimiems skaitytojams.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų