Pereiti į pagrindinį turinį

Dovana Vilniui – nauja tinklinio aikštelė Žirmūnų paplūdimyje

2016-06-02 19:54
DMN inf.

Sušilę orai vilniečius veja į sostinės paplūdimius. Čia jie gali išbandyti ne tik maudynes, bet ir naują paplūdimio tinklinio aikštelę Žirmūnuose, kurią Vilniaus miestui padovanojo bendrovė „Pernod Ricard Lietuva“. Šiandien mero pavaduotojas Linas Kvedaravičius kartu su bendrovės vadovu Dariumi Augaičiu lankėsi Žirmūnų paplūdimyje įrengtoje aikštelėje ir pakvietė šios sporto šakos mylėtojus išbandyti jėgas tinklinio varžybose.

„Džiaugiuosi, kad sostinėje yra bendrovių, kurios ne tik skelbia svetainėse, kad yra socialiai atsakingos, bet tai ir daro. Tikiuosi, kad ir kitais metais dalyvausite projekte, tik jau su nauja idėja.  Nuoširdžiai dėkoju už kilnų sumanymą prisijungti prie Vilniaus miesto iniciatyvos „Dovana Vilniui“, – džiaugėsi mero pavaduotojas Linas Kvedaravičius.

Vos per porą mėnesių Žirmūnų paplūdimyje buvo įrengta  – 8 metrų pločio ir 16 metrų ilgio tinklinio aikštelė, į ją atvežta bei supilta net 13 sunkvežimių smėlio (80 kub. metrų). Šios sporto šakos mėgėjai  žaidimą galės stebėti  patogiai. Mat įrengta 30sėdimų vietų, vieta teisėjui.

Pasak bendrovės vadovo, socialinius projektus bendrovė vykdo net 85 pasaulio šalyse  – Rygoje atnaujinta seniausia gatvė, Estijoje, viename iš parkų, tiesiami dviračių takai.

„Ne pirmi metai mes prisidedame prie miesto gražinimo ir užimtumo skatinimo. Prieš dvejus Naujosios Vilnios rajono vaikams padovanojame sporto aikštelę, šiemet įrengėme paplūdimio tinklinio aikštelę šios sporto šakos mėgėjams. Didžiuojuosi kolektyvu, kuris sutiko atiduoti uždirbtus pinigus, ne savo pramogoms, o miesto ir miestiečių labui“ – sako D. Augaitis.   

Vasarą naujoje aikštelėje planuojama rengti ne tik mėgėjų, bet profesionalų tinklinio čempionatus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų