Pereiti į pagrindinį turinį

"Eurovizijos" dienoraštis

2009-05-12 09:00
DMN inf.
Atidarymas: sekmadienio vakarą Rusijos sostinėje Maskvoje oficialiai paskelbta "Eurovizijos" konkurso pradžia. Susirinkusiųjų laukė užkandžiai ir įvairūs gėrimai. Atidaryme dalyvavo...
Atidarymas: sekmadienio vakarą Rusijos sostinėje Maskvoje oficialiai paskelbta "Eurovizijos" konkurso pradžia. Susirinkusiųjų laukė užkandžiai ir įvairūs gėrimai. Atidaryme dalyvavo... / "Reuters" nuotr.

Suomių komanda nutarė visus pakerėti grožiu. Jos koziris šiais metais – gražios kojos ir trumpi sijonai. "Norime parodyti, kad suomiai moka ne tik groti metalą. Mūsų daina "Lose Control" yra disko stiliaus. Mes tarsi norime ja padrąsinti žmones niekada nepasiduoti." Savo pasirodyme suomiai greičiausiai naudos pirotechniką.

Sasha Son(g) vis dėlto dainuos. Po sekmadienį vykusios antros Lietuvos atstovo "Eurovizijoje" repeticijos vėl pasirodė pranešimų, jog atlikėjas atsisakys dalyvauti konkurse. Mat nesklandumai dėl vaizdo projekcijos taip ir nebuvo išspręsti. Tačiau galiausiai atlikėjas pareiškė, kad dainuos, ir netgi rusiškai. Apšvietimu Sasha Son(g) jau patenkintas, bet štai vaizdo medžiagos demonstravimą, ko gero, teks pamiršti. "Apšvietimas geresnis, bet vis tiek esame labai nuliūdę, kad negalime naudoti video, nes mano pasirodymas be jo – tarsi iš viso niekas. Jis perduoda jausmą. Manau, kad kai kuriems dalyviams skirtingi kriterijai, vieniems galima naudoti video, foto, kitiems – šviesą. Toks jausmas, kad požiūris toks... Tai mane žeidžia, – kalbėjo Sasha Son(g). – Kažkodėl Rusijos atstovei galima naudoti foto ir video, o mums pasakė, kad mūsų video neatitinka režisieriaus vizijos, mums labai keista klausyti."

Iki pasirodymo ant scenos laiką skaičiuojant valandomis į avariją pateko Vengrijai atstovaujantis atlikėjai. Laimė, niekas nenukentėjo. Autobusas su muzikantais važiavo į repeticiją, kai susidūrė su automobiliu "Mazda", kurį vairavo 50-metis vyras. Nustatyta, kad dėl avarijos kaltas "Mazdą" vairavęs asmuo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų