Pereiti į pagrindinį turinį

"Fashion gates" pakibo ant plauko

2010-05-14 08:00
Nežinia: "Vilniaus vartų" šeimininkai neprognozuoja, kada prestižinės parduotuvės galės vėl atverti duris.
Nežinia: "Vilniaus vartų" šeimininkai neprognozuoja, kada prestižinės parduotuvės galės vėl atverti duris. / Gedimino Bartuškos nuotr.

Ieškiniai dėl bankroto, interneto chuliganų išpuoliai ir gyvenimas banko malonėje. Su tokiomis realijomis susiduria "Fashion gates" šeimininkai.

A.Valentaitė tyli

Prieš kurį laiką "Parex" banko reikalavimu uždarytas "Vilniaus vartų" parduotuves valdančiai bendrovei "Fashion gates" siekiama iškelti bankroto bylą. Pareiškimas dėl bankroto bylos iškėlimo Vilniaus apygardos teismą pasiekė balandžio pabaigoje.

Viena iš "Fashion gates" įkūrėjų Asta Valentaitė situacijos komentuoti nepanoro. Ji, iš įmonės valdybos pasitraukusi pernai rugpjūtį, patarė kreiptis į kompleksą valdančią bendrovę "Ranga Group".

"Šituo klausimu aš negaliu kalbėti", – "Vilniaus dienai" sakė A.Valentaitė.

Užpuolė programišiai

Ir tai ne vienintelė "Vilniaus vartus" kamuojanti bėda. Interneto lankytojams gali pasirodyti, kad kompleksas dingsta iš akiračio. Mat tiek "Vilniaus vartų", tiek "Fashion gates" interneto svetainės nebeveikia – jose matomas tik juodas fonas. Anot "Rangos Group" marketingo direktorės Mildos Sabienės, tai interneto chuliganų darbas.

"Nuo balandžio 1-osios abi interneto svetainės yra apkrėstos virusais. Svetaines prižiūrinti bendrovė bandė viską sutvarkyti. Bet, matyt, problemos didesnės", – "Vilniaus dienai" sakė M.Sabienė.

Ji teigė nežinanti, kas įvykdė internetinį išpuolį prieš "Vilniaus vartus".

Tikisi banko malonės

Paklausta apie galimą "Fashion gates" bankrotą M.Sabienė teigė, esą įmonės akcininkai tuo nesuinteresuoti ir patys į teismą nesikreipė. Kas siekia bendrovės bankroto – pašnekovė nekonkretizavo.

Anot jos, "Fashion gates" padėtis iš esmės priklauso nuo prekes areštavusio "Parex" banko. Viliamasi, kad bankininkai leis išparduoti šiuo metu areštuotas "Fashion gates" parduotuvių prekes.

"Deramasi. Jeigu bus kas nors, ką bus galima skelbti, pranešime. Kadangi bankas mums jokio leidimo nėra davęs, nieko negalime daryti", – sakė M.Sabienė.

Visą straipsnį skaitykite dienraštyje "Vilniaus diena".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų