Gimdyvę vežęs vyras džiaugiasi sulaukęs pareigūnų pagalbos: jūs prisidėjote prie mano sūnaus gimimo

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato pareigūnams, vykdant policinę priemonę, kelyje iš Trakų rajono į sostinę, prie jų privažiavo vyro vairuojamas automobilis. Jo vairuotojas stipriai susijaudinęs paprašė pareigūnų pagalbos palydint į Santariškių klinikas, kadangi žmonai prasidėjęs gimdymas. 

Trakų policijos pareigūnai nurodė vyrui važiuoti paskui ir greitai įlipę į tarnybinį automobilį, įjungę garso ir šviesos signalus, išskubėjo Santaros klinikų link.

Apie suteikiamą socialinę pagalbą per radijo stotį buvo pranešta Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojui, kuris iškart susisiekė ir informavo medikus.

Buvo apie 8.30 val., o tokiu metu Vilnius dažniausiai „skęsta“ automobilių spūstyse. Šįkart skubantiems policijos pareigūnams kiti eismo dalyviai kliūčių nesudarė ir supratingai atlaisvino važiuojamąją kelio dalį.

Ligoninės priimamasis pasiektas greitai ir sėkmingai. Jau tą pačią dieną Trakų policija gavo laimingo tėčio žinutę su padėka pareigūnams: „Ačiū Trakų policijos komisariato pareigūnams Jovitai ir Gžegožui – jūs prisidėjote prie mano sūnaus gimimo – šiandien palydėjote iki Santaros klinikų ir tikrai trūksta žodžių išsakyti, kaip džiaugiuosi, kad jus sutikome kelyje. Ačiū labai, kad esate!“

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
mums tokiu pareigunu reikia ir truksta nes su tais prie seimo ar uzkardos tai nelyginsim ir reikia kad jegos strukturom vadovautu garbingi patriotiski pilieciai kurie vadziagyviams i galva sovus neda rtytu nutarymu nepagristiems veiksmams ir pasiklia utu tauta netapus vasalais uz pinigus=============

zz

zz portretas
per visus puslapius skalambija
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių