Pereiti į pagrindinį turinį

"Grammy" apdovanojimai – skambiai ir stilingai

2010-02-06 23:59
Varžybos: nuo pačių paprasčiausių iki itin įmantrių drabužių – visos žvaigždės bandė savaip atkreipti dėmesį.
Varžybos: nuo pačių paprasčiausių iki itin įmantrių drabužių – visos žvaigždės bandė savaip atkreipti dėmesį. / "Scanpix" nuotr.

Los Andžele išdalyti vieni prestižiškiausių muzikos apdovanojimų "Grammy". Daugiausia pergalių šiemet pasiekė dainininkė Beyoncé.

Geriausi metų atlikėjai, dainos, albumai, debiutai – padėkoti už įvertinimą į sceną lipo garsiausios pasaulio muzikos žvaigždės. Neginčijama apdovanojimų karaliene tapo Beyoncé, kuri susišlavė net šešias "Grammy" statulėles. Kantri atlikėja Taylor Swift į sceną lipo keturis kartus ir neslėpė susijaudinimo dėl tokios sėkmės.

Dėmesio centre buvo ne tik už didžiausius muzikinius nuopelnus įvertintos žvaigždės, bet ir tos, kurios traukė akį savo išvaizda. Iš minios kaip visada išsiskyrė ekscentriškoji Lady Gaga, o tikrą apkalbų pliūpsnį sukėlė į apdovanojimų ceremoniją atvykusi dainininkė iš Rusijos Nadia, pasirinkusi itin vulgarią aprangą.

Vis dėlto ne visos įžymybės žaidė paprasčiausiais triukais – giliomis iškirptėmis ar iš tolo šviečiančiais drabužiais. Nicole Kidman, Taylor Swift ar Heidi Klum nusprendė verčiau pasirinkti klasikinį elegantišką stilių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų