Į Vilniaus savivaldybės administracijos vadoves siūloma tarnautoja L. Koriznienė

  • Teksto dydis:

Į Vilniaus savivaldybės administracijos vadoves sostinės meras Remigijus Šimašius siūlo ilgametę savivaldybės administracijos darbuotoją Liną Koriznienę.

L. Koriznienė savivaldybėje iki šiol yra atsakinga už žmogiškųjų išteklių valdymo politikos sukūrimą, struktūrinių pokyčių įgyvendinimą, ji savivaldybėje įvairiose pozicijose dirba šešiolika metų.

Administracijos direktorės kandidatūrą tarybai ketinama teikti kovo 10-osios posėdyje, kartu bus siūloma atleisti į privatų sektorių dirbti išeinantį dabartinį administracijos direktorių Povilą Poderskį.

Pasak mero, L. Koriznienė savo pozityvumu įkvepia veikti kitus, gerai pažįsta savivaldybę ir jos darbuotojus, o darbais jau įrodė gebėjimą būti lydere.

„Lina ypač daug padarė, kad miesto savivaldybė taptų tokia, kokia yra – dinamiška, kūrybinga ir veržli. Dar svarbiau – Lina turi daugybę energijos bei idėjų savivaldybės administraciją vesti tokia kryptimi, kad ji dar labiau telktų, įkvėptų ir įgyvendintų tai, kas užsibrėžta“, – sako R. Šimašius.

Anot jo, administracijos direktorei keliami uždaviniai – užtikrinti sklandų pradėtų infrastruktūros projektų užbaigimą, išlaikyti ir sustiprinti keturias pagrindines strategines kryptis.

„Tai – ateičiai kūrybingas asmenybes ruošiantis Vilniaus švietimas, sklandus judėjimas mieste, patraukliais gyvenamaisiais rajonais tapę, humanišką veidą įgavę ir pagaliau desovietizuoti miegamieji rajonai, darni miesto plėtra į Stoties rajoną ir plačias jo prieigas visame Pietiniame Vilniuje“, – teigiama pranešime.

L. Koriznienė sako dėmesį skirsianti „tiesiogiai vilniečių labui dirbančių specialistų darbo kokybei gerinti“, taip pat užtikrinti, kad savivaldybės paslaugos ir procesai veiktų darniai.

„Priimu tai kaip didžiulę atsakomybę ir mero pasitikėjimą“, – sako L. Koriznienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Muchamedas

Muchamedas portretas
Dabar Lietuvoje vizitine kortele rudos akys?

???

??? portretas
Pozytiviai atrodanti moteris, - tegul dirba, o gal?

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Skirkit ką norit. Toliau masiškai pjausit medžius - įjungsim buldozerį..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių