Įžaidėjui kaukė netrukdė

"Žalgirio" krepšininkui Willie Deane'ui, neseniai patyrusiam nosies traumą, Kauno įmonė pagamino specialią kaukę.

Su ja įžaidėjas pasirodė per savaitgalio rungtynes su Vilniaus "Lietuvos rytu". Kaukę pagamino Kauno bendrovės "Ortopedijos technika" technikas Vaidas Sabaliauskas.
Tai pirmas toks gaminys iš naujo tipo plastiko. Gamintojų teigimu, skaidri kaukė savo išvaizda ir kokybe neatsilieka nuo užsienietiškų analogų. Bendrovės atstovė spaudai Irina Sabaliauskienė sakė, kad šeštadienio rungtynes žiūrėjo daug jos bendradarbių.

"Visiems buvo įdomu, kaip su kauke seksis W.Deane'ui. Atrodo, kad jam ji tiko, nes krepšininkas buvo rezultatyviausias, pelnė 18 taškų. Mes juokavome, kad jei daugiau "Žalgirio" krepšininkų būtų žaidę su tokiomis "stebuklingomis kaukėmis", kauniečiai būtų laimėję", - šypsojosi I.Sabaliauskienė.

"Ortopedijos technika" keletą metų bendradarbiauja su "Žalgiriu". "Šią kaukę pagaminome nemokamai, nes tai buvo eksperimentinis mūsų gaminys. Prieš keletą metų buvome pagaminę kaukę Kšyštofui Lavrinovičiui. Tačiau ji buvo senesnės technologijos gaminys, krepšininkas nesijautė su ja patogiai, o per vienas rungtynes ją nusiėmė", – prisiminė I.Sabaliauskienė.


Šiame straipsnyje: izaidejas su kauke

NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius1

Saulius1 portretas
Pagrindinis klausimas - tokia kaukė pačiam žaidėjui nepavojinga?
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių