Katedros aikštėje bus jungiama Šeimos dėlionė

Garsiųjų Vilniaus angeliukų autorius, menininkas Vaidas Ramoška savo kūrybines galias nukreips į šeimą. Rugpjūčio 25 d., antradienį, 13 val. Katedros aikštėje jis kvies visus prisidėti prie žaismingos Šeimos dėlionės.

Kartu su iniciatyvine grupe "Darni šeima" menininko rengiamoje akcijoje dalyvaus garsios Lietuvos šeimos bei praeiviai. Visi bus telkiami bendrai veiklai – sudėti dėlionę šeimos tematika. Kiekvienas norintis gaus po dėlionės gabaliuką, kurį reikės nuspalvinti ir įkomponuoti į bendrą visumą.

"Mūsų tikslas paprastas, tačiau kartu ir neeilinis – atkreipti visuomenės dėmesį į šeimą. Įsiaudrinę diskusijose bei paskendę buitiniuose rūpestėliuose pamiršome, kad šeima yra didžiausia vertybė, iš kurios kyla kūrybinės galios ir talentai", - pažymi V.Ramoška.

Menininkas tikisi, kad žaisminga Šeimos dėlionės akcija ne tik primins apie neįkainojamą šeimos reikšmę, bet ir paskatins Katedros aikštėje apsilankysiančių žmonių – o ypač vaikų – išradingumą, suteiks jiems smagių akimirkų.

Žaismingas antradienio renginukas taps įžanga į pirmą kartą Lietuvoje organizuojamą "Šeimų kūrybos mugę", vyksiančią po keturių dienų Sereikiškių parke. Čia susirinks kūrybingos ir smagios šeimos iš visos Lietuvos, demonstruos įvairius dirbinius, šoks, dainuos, vaidins ir varžysis dėl kūrybingiausios titulo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių