Kiek kainuoja namo apšiltinimas?

  • Teksto dydis:

Jeigu planuojate apšiltinti savo namus akmens vata, įsivertinti būsimus šiltinimo medžiagų kaštus galite itin greitai ir lengvai.

„ROCKWOOL“ sukūrė jums puikų įrankį, kurio pagalba galėsite pasidaryti tikslų rinkos įvertinimą, kiek sumokėsite už „ROCKWOOL“ akmens vatos gaminius pagal jūsų poreikį ir kokiomis sąlygomis juos galėsite įsigyti. Kur tokį įrankį rasti? Kviečiame išbandyti čia: https://www.rockwool.com/lt/technine-pagalba/skaiciuokles/komercinio-pasiulymo-sistema/.

Akmens vatos komercinio pasiūlymo sistema

Jums nereikia išeiti iš namų, tam, kad gautumėte geriausią įmanomą pasiūlymą akmens vatai įsigyti. Taupykite laiką ir pinigus.

„ROCKWOOL“ paruošė jums labai lengvai naudojamą ir intuityvų įrankį. Tai yra naujas sprendimas įmonės tinklalapyje, dėka kurio gausite geriausius pasiūlymus „ROCKWOOL“ akmens vatos gaminiams įsigyti tiesiai iš oficialių „ROCKWOOL“ prekybos partnerių.

Kaip tai veikia?

Vos keliais žingsniais galite pasirinkti prekybos vietas iš kurių norite gauti pasiūlymus.

1. Užpildykite savo poreikį vedlio principu.

2. Pasirinkite norimas izoliuoti pastato vietas (sienos, stogas, grindys ir pan.) ir nurodykite izoliuojamą plotą.

3. Programa parodys parinktus, pagal konstrukciją siūlomus gaminius.

4. Nurodykite projekto lokaciją sistemoje tam, kad galėtume pasiūlyti geriausias prekybos vietas arčiausiai jūsų objekto.

5. Tuomet patikslinkite prekybos vietas iš kurių norite gauti pasiūlymus.

6. Nurodykite kontaktinius duomenis ir laukite geriausių pasiūlymų iš pasirinktų prekybos atstovų.

Kodėl verta naudotis?

– Gaunate prieigą prie oficialių „ROCKWOOL“ prekybos atstovų iš kurių galite įsigyti kokybiškų gaminių neišeidami iš namų, nedarydami dešimčių skambučių ir nesiųsdami galybės elektroninių laiškų.

– Gaunate konkurencingą kainą iš įvairių prekybos vietų.

– Sistema automatiškai siūlo geriausius sprendimus ir gaminius jūsų namų šiltinimui bei nedelsiant išsiunčia jūsų poreikį pasiūlymo pateikimui oficialiems prekybos atstovams. Pakanka tik pažymėti, kokią atitvarą norime šiltinti (palėpę, stogą, grindis, išorės sienas, pertvaras ar židinį).

– Galite pasirinkti nelimituotą kiekį prekybininkų pagal atstumą ar pavadinimą.

Apšiltinimo ilgaamžiškumas

Kuomet skaičiuojame bendrus kaštus, izoliacijos ilgaamžiškumas privalo būti įtrauktas į svarstymus. Verta investuoti į izoliaciją, kuri tarnaus jums daugiau nei 50 metų. „ROCKWOOL“ akmens vatos gaminiai be abejo yra tokia izoliacinė medžiaga – ilgaamžė, išlaikanti šilumą ir tuo pačiu apsauganti nuo gaisro ir triukšmo.

„ROCKWOOL“ akmens vatos gaminiai yra laidūs vandens garams, todėl apsaugo nuo drėgmės pertekliaus, kas reiškia prevenciją nuo pelėsių ir grybelių. Svarbu paminėti, kad „ROCKWOOL“ akmens vatos gaminiai išlaiko savo pirmines savybes net ir po 55 metų naudojimo.

Kodėl „ROCKWOOL“ akmens vatos gaminiai yra tokių gerų savybių? Tai kyla iš naudojamų natūralių žaliavų. Natūralus akmuo yra pagrindas akmens vatos gamyboje, kuris sudaro net 97 proc. gaminio. Todėl gaminiai yra nedegūs, itin atsparūs spaudimui, per laiką nekeičia savo matmenų, apsaugo nuo ugnies bei drėgmės patalpose susidarymo, atsparūs saulės ir temperatūrų įtakai. Izoliaciniai gaminiai prieinami plokščių, demblių ar granulių pavidalu, įvairaus tankio ir išmatavimų. Negana to, gaminių universalumas ir asortimentas leidžia izoliuoti kiekvieną pastato elementą – stogą, palėpę, grindis, lubas, sienas, pertvaras ir kt.

Taigi, kiek kainuoja apšiltinti namą su akmens vata?

Lengviausias ir greičiausias būdas atsakyti į šį klausimą yra pasinaudoti komercinio pasiūlymo sistema „ROCKWOOL“ tinklalapyje. Jūs ne tik gausite geriausią kainos pasiūlymą, bet ir patarimus, kokius gaminius naudoti jūsų norimoje apšiltinti konstrukcijoje. Naudojantis šia sistema ne tik būsite tikri, jog jums siūlomos šiltinimo medžiagos atitiks aukščiausius kokybės standartus, bet ir bus subalansuota pagal naujausius energinio efektyvumo reikalavimus naujai statomiems ir renovuojamiems pastatams nuo 2021 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Artūras

Artūras portretas
Kiek kainuos 40kv.m namuko apšiltinimas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių