Pereiti į pagrindinį turinį

Kompiuteris nurungė vyrus

2008-10-22 09:00
DMN inf.

Jie visada kartu, jie ištikimi ir nuotaikingi, tačiau kartais sukelia skausmą. Taip JAV darbuotojos kalba ne apie vyrus, bet kompiuterius.

Dauguma dirbančių su kompiuteriais JAV moterų teigia mėgstančios arba dievinančios šiuos svarbius jų gyvenimo palydovus, nors kai kada šie joms kelia skausmą. Bendrovės "Harris Interactive" elektroninė apklausa, kurioje dalyvavo daugiau nei 2600 suaugusių JAV gyventojų, parodė, kad biurų darbuotojos prie kompiuterio praleidžia trigubai daugiau laiko nei su savo antrosiomis pusėmis. Paaiškėjo, kad kasdien standžiajam diskui ir klaviatūrai jos skiria 9,3 valandos, o su savo partneriais praleidžia vos 3,6 valandos. Tačiau tik kas penkta moteris atsakė pageidaujanti praleisti daugiau laiko su partneriu, o ne prie kompiuterio.

Nustatyta, kad beveik du trečdaliai moterų kompiuteriams skiria net daugiau dėmesio, nei apsipirkimui arba pasivaikščiojimams. Aštuonios iš dešimties daugiau dirba kompiuteriu, nei sportuoja, o keturios iš dešimties moterų daugiau laiko praleidžia prie kompiuterių nei su šeimos nariais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų