Pereiti į pagrindinį turinį

Kūdikių baseino patalpos išgąsdino mamas

2009-03-17 21:05
Kūdikių baseino patalpos išgąsdino mamas
Kūdikių baseino patalpos išgąsdino mamas / Portalo skaitytojos Rūtos nuotr. Jei tokios patalpos, abejoju ir vandens kokybe“, - portalui pasakojo Antakalnio poliklinikos baseine apsilankiusi mama.

Kūdikiams skirto Vilniaus Antakalnio poliklinikos baseino būkle neramina vaikus auginančias mamas. Vilnietė Rūta portalo redakcijai guodėsi dėl itin apleisto persirengimo kambario, kuris sukėlė abejonių ir dėl sanitarinės baseino padėties. Poliklinikos personalas kaltinimu neigia ir tikina, kad jau 2010-aisiais mažųjų tėvai džiaugsis atnaujintomis vandens procedūromis.

Išgąsdino persirengimo kambarys

Vienkartinis apsilankymas baseine tėvams su vaikais kainuoja beveik 17 litų, nors personalo paslaugos ir kvalifikuotos, tačiau baseino pastato būklė prasta. Persirengimo kambaryje apsilupinėjusios sienos, tiesiog prašosi remonto, o pamačiusios tokius vaizdus, kai kurios mamos pasirinko kitų baseinų paslaugas.

„Personalas dirba labai gerai, tačiau persirengimo kambarys baisus. Jei tokios patalpos, abejoju ir vandens kokybe“, - portalui pasakojo Antakalnio poliklinikos baseine apsilankiusi mama.

Vanduo švarus

Vyriausioji Antakalnio baseino slaugytoja išgirdusi tokius lankytojos nuogąstavimus portalą patikino, kad vanduo baseine atitinka visus švaros reikalavimus ir yra kruopščiai tikrinamas

„Mes turime visus aktus, įrodančius, jog vanduo švarus. Kiekvieną mėnesį vandenį tiria valstybinė visuomenės sveikatos priežiūros tarnyba, tad dėl vandens būklės nerimauti nereikia.“

Jai pritarė ir Antakalnio poliklinikos direktorius Arūnas Grigaitis. Poliklinikos vadovas pripažino, kad savivaldybė šiais metais neskyrė pakankamai pinigų baseino renovavimo darbams, tačiau Antakalnio poliklinikos vadovybė, jo teigimu, yra padavusi paraišką dėl Europos Sąjungos lėšų gavimo.
 
„Renovuoti dalį baseino neapsimoka, nes planuojame visiškai atnaujinti patalpas, pasiūlyti dar daugiau reabilitacijos procedūrų vaikučiams, o dėl sanitarinių sąlygų kol kas baimintis neverta, nesame gavę jokių įspėjimų iš sanitarinės tarnybos“, - ramino A.Grigaitis.

Direktoriaus teigimu, Antakalnio poliklinika 1,5 mln. litų baseino renovacijai turėtų gauti 2010 m., tuomet vaikų baseinas džiugins jau nauja įranga ir žymiai pasikeitusia atmosfera.

***
Vilniuje yra 4 valstybiniai baseinai apie dešimt privačių didelių baseinų ir nemažai mažų (viešbučiuose ir įvairiose organizacijose).

Šiuo metu vaikams (iki 6 m) pritaikyti baseinai Vilniuje:
Lietuvos vaikų ir jaunimo centro baseinas (vaikams nuo 1 m)
„Delfinukas“ (Karoliniškės)
Antakalnio vaikų poliklinikos baseinas (Antakalnis)
„Vandenis“ (Fabijoniškės)
Dar Northway centras (Žirmūnai)  Kainos :  35 - 45 lt
„Impuls“ sporto centruose siūloma paslauga „Aš ir mama“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų