Pereiti į pagrindinį turinį

Kur sočiau, kur linksmiau – pasirinkimas iš trijų

2009-02-21 09:00

Nelaukiant tikrosios Užgavėnių dienos – antradienio – žiema bus pradėta varyti iš kiemo sekmadienį. Kauniečiai linksmybes gali rinktis ne tik Rumšiškėse, kur Užgavėnės pačios gausiausios Lietuvoje, bet ir keliose miesto seniūnijose.

Vidurdienį barškesys ir tarškesys paskelbs Užsigavėjimo Respublikos gyvavimo pradžią Lietuvos liaudies buities muziejuje Rumšiškėse. Prisistatyti į šventę patariama kuo anksčiau, antraip linksmybes teks pradėti lūkuriuojant greitkelyje Kaunas–Vilnius. Renginio naujienos – šauniausio ansamblio rinkimai, blynų kepimo varžybos. Programa žadama kaip visada siautulinga, spalvinga ir nenuvilianti.

Storų ir gardžių blynų kvapas sklis ir Lampėdžių pušyne (ties 9-ojo maršruto autobuso galine stotele). Tai puiki alternatyva nenorintiesiems įstrigti automobilių spūstyse, nemėgstantiesiems būti didelėje minioje. Oficiali pasigavėjimo pradžia – taip pat 12 val.

Pramiegoję Lampėdžius ir Rumšiškes, gali spėti į VDU Kauno botanikos sodą – čia Užgavėnių šventės linksmybės prasidės 14 val. Atvykusieji valanda anksčiau – galės pasiklausyti paskaitos apie Užgavėnių papročius. Vaikai, nepamiršktite rogučių! Be kitų linksmybių, vyks varžybos su rogutėmis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų