Pereiti į pagrindinį turinį

Marvelėje – naujas šviesoforas

2009-04-16 09:00
Marvelėje – naujas šviesoforas
Marvelėje – naujas šviesoforas / Evaldo Butkevičiaus nuotr. Pastatė: sankryžoje į naująją Marvelės gatvę pastatytas šviesoforas, kuris vietos gyventojams leis saugiau patekti į magistralę.

Naujojoje Marvelės gatvėje, netoli Kauno valymo įrenginių esančioje sankryžoje, netrukus pradės veikti naujasis šviesoforas.

Jis pastatytas atsižvelgus į vietos gyventojų prašymus ir įvertinus, kad viešajam transportui išvažiuoti iš šalutinės gatvės yra nesaugu. Be to, šioje sankryžoje nuo gatvės atidarymo įvyko keletas avarijų.

"Šviesoforas reikalingas, kad vairuotojai galėtų išvažiuoti iš Marvelės gyvenvietės. Miesto autobusams, vykstantiems senąja gatve magistralės "Via Baltica" link, tenka išsukti į keturių eismo juostų gatvę, o tai buvo nesaugu. Iškyla panašių problemų, kokios anksčiau buvo išsukant į "Via Balticą". Be to, pradėjus eksploatuoti naująjį kelią, sukant į kairę pusę, įvyko keletas automobilių avarijų. Į šią sankryžą dažniausiai suka vietos gyventojai, dar tiesiant gatvę jie prašė išspręsti kairiojo posūkio klausimą", – pasakojo Kauno savivaldybės Transporto skyriaus vedėjas Paulius Keras.

P.Kero duomenimis, naujasis šviesoforas Kauno savivaldybei kainavo apie 140 tūkst. litų. Jį įjungti ketinama iki gegužės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų