Pereiti į pagrindinį turinį

Meras virto gėlių valdovu

2009-03-21 09:00
Meras virto gėlių valdovu
Meras virto gėlių valdovu / Evaldo Butkevičiaus nuotr. Gimtadienis: pas A.Kupčinską vakar rikiavosi sveikintojų eilė.

34-ąjį gimtadienį vakar šventusio Kauno vadovo Andriaus Kupčinsko kabinetas vakar paskendo gėlėse.

Tikrąją gimimo dieną norintiesiems pasveikinti miesto vadovą vakar buvo skirtas visas pusdienis. "Nelabai aš to pageidavau, bet ką darysi. Sekretoriatas surikiavo visą eilę sveikintojų", – pripažino A.Kupčinskas.

Pirmųjų sveikinimų miesto vadovas sulaukė išvakarėse. Miesto tarybos nariai tradiciškai sveikina kolegas gimtadienių proga ir įteikia gėlių. Sukaktuvininkai per pertrauką paprastai pavaišina sveikintojus.

Penktadienį apie pietus prie mero kabineto rikiavosi sveikintojai su gėlių puokštėmis. "Lankytojai užsiregistravę kas 10–15 minučių", – prasitarė mero referentė.

Iš renginio grįžęs A.Kupčinskas į kabinetą pakvietė Lietuvos krepšinio federacijos prezidentą Vladą Garastą, kuris miesto vadovui padovanojo sportinius batelius. Savo viršininkui gėlių atnešė ir savivaldybės tarnautojos.

"Iš policijos komisaro gavau dovanų knygą apie Kauną", – rodė sukaktuvininkas. Vis tik dažniausiai sveikintojai teikė ne dovanas, o gėles. "Sunkmetis", – šyptelėjo A.Kupčinskas.

Paklaustas, ar parneš gėlių savo žmonai, meras sakė dar nežinąs, kaip pasielgti su žiedų gausybe.

Kai vidurdienį prie savivaldybės užgrojo pučiamųjų orkestras ir susirinko būrys jaunųjų kauniečių, savivaldybės darbuotojai juokavo: "Pažiūrėkit, koks paradas mero gimtadienio proga!"

Kovo 20-oji – Žemės diena. Tą dieną prie savivaldybės keliama Žemės vėliava. Į šią ceremoniją ir buvo susirinkę kauniečiai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų