Pereiti į pagrindinį turinį

Mero automobilį siūlys nuomotis mergvakariams

2012-12-21 10:42
Mero automobilį siūlys nuomotis mergvakariams
Mero automobilį siūlys nuomotis mergvakariams / Visvaldo Morkevičiaus nuotr.

Sostinės meras, didžiavęsis savo Londono taksi tipo automobiliu, praėjusią savaitę jį pardavė. Koks likimas laukia „Zuoko taksi“ vilniečių pramintos mašinos, „Vilniaus diena“ teiravosi naujųjų automobilio savininkų.

Artūras Zuokas prieš kelias savaites nusprendė atsisakyti 2010-ųjų rudenį iš Londono parsigabento „Cab“ ženklu pažymėto automobilio. Daugmaž prieš savaitę sandoris įvyko – automobilis buvo parduotas angliškų taksi nuoma užsiimančiai įmonei „Pro Rent Car“. Įmonės vadovas Giedrius Vasiliauskas tikino, kad šiuo atveju sutapo jo vadovaujamos įmonės ir automobilio savininko ketinimai.

„Mes ieškojome tokio automobilio, nes, be turimo, norėjome įsigyti dar vieną. O meras savąjį kaip tik ketino parduoti. Tai buvo jo iniciatyva. Jis žinojo apie mūsų veiklą, mes kelis kartus buvome bendravę su jo vairuotoju. Šitaip vieną dieną sulaukėme skambučio“, – dėstė pašnekovas.

Kadangi abi šalys buvo suinteresuotos sandoriu, derybos truko neilgai. Sutarus dėl „abiem pusėms priimtinos kainos“, kurios G.Vasiliauskas nelinkęs atskleisti, buvo sudarytas sandoris.

„Buvo matyti, kad šis automobilis merui nebuvo šiaip transporto priemonė. Jam buvo svarbu, kad mašina liktų Lietuvoje, ir mes pažadėjome, kad bent jau kol kas ji čia liks. Paskutinis sakinys sudarant sandorį buvo mūsų patikinimas, kad jeigu merui kada nors prireiks automobilio, mes būsime pasirengę jį išnuomoti“, – pabrėžė pašnekovas.

G.Vasiliauskas teigė dar nežinantis, ar buvusio mero automobilio nuoma užsakovui kainuos brangiau, nei įprastai kanuodavo „Cab“ nuoma, tačiau pabrėžė, kad A.Zuoko automobilis kur kas prabangesnis už įmonės valdomą transporto priemonę.

„Jų išorė identiška, tačiau viduje A.Zuoko automobilis geriau įrengtas. Mūsų “Londono taksi„ panašus į tokį, kaip važinėja Londone, o mero automobilio gale – ne viena ištisinė sėdynė, o du atskiri krėslai. Yra ir daugiau pranašumų. Tačiau nežinau, ar dėlto jo nuoma kainuos brangiau. Kainodaros kol kas nesvarstėme“, – teigė įmonės vadovas.

Pasak G.Vasiliausko, A.Zuoko „Cab“ galima išsinuomoti įvairioms pramogoms, pavyzdžiui bernvakariams, mergvakariams, krikštynoms.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų