Pereiti į pagrindinį turinį

Nebylus dialogas – ID'08

2008-10-23 09:00

Studentų organizuojamos Informacijos dienos ID'08 šiandien kerta finišo liniją.
Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto studentų atstovybės (KFSA) organizuojamos Informacijos dienos vyksta jau šeštus metus, nors niekas nežino, kada tiksliai renginys išvydo pasaulį.

Šių metų tema – komunikacija be žodžių. Šio amato subtilybėmis dalijosi specialistai: Arkadijus Vinokuras (judesio menas), Jurijus Smoriginas (šokis), Andrius Žebrauskas (teatro teorija), Mikalojus Andrius Vilutis (vaizduojamasis menas), Aleksandras Pogrebnojus (aprangos kūrimas).

"Šiais metais jaunimas ypač susidomėjo ID’08. Net auditorijas teko keisti į didesnes", – šypsojosi KFSA atstovė spaudai Eglė Daugėlaitė. Mergina tikino, kad nepaisant mažų smulkmenų, šiais metais viskas vyko gana sklandžiai. Lektoriai sutiko dėstyti nemokamai, o iš rėmėjų gaunamos paramos pakako uždarymo vakaro išlaidoms padengti.

Tai, kad kultūros tema gvildenama prieš pat Vilniui tampant Europos kultūros sostine, tėra sutapimas. Organizatoriai temą keičia kasmet, kiekvieną kartą siūlo naujų renginių ir idėjų. Komunikacijos ir kultūros temą šiais metais teigiamai įvertino A.Žebrauskas. Jo tikinimu, iš akademinio jaunimo yra ko pasimokyti ir pačiam. Tiesa, aktorius neslėpė patiriantis nedidelę įtampą, bet tai, pasak jo, tik skatina mąstymą, jo ir publikos dialogą.

Renginio uždarymas vyks šiandien GCW šampano bare. Koncertas skirtas ir studentams, ir vilniečiams, norintiems išgirsti roko vilkus, triukšminguosius BIX.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų