Pereiti į pagrindinį turinį

Netilpo į kalėjimą

2008-11-15 09:00
DMN inf.

Antsvoris vienam nusikaltėliui atvėrė duris į laisvę. Kanadoje vienas itin apkūnus kalinys paleistas keliais mėnesiais anksčiau, nes kalėjimas nebuvo pritaikytas tokio stoto asmenims.

37 metų Michelis Lapointe'as, pravardžiuojamas Didžiuoju Maiku, vasarį prisipažino prekiavęs narkotikais, o gegužę buvo nuteistas kalėti penkerius metus.

Vis dėlto teisėjas vėliau sušvelnino bausmę, nes pareigūnai pranešė, kad 195 kg sveriantis vyriškis labai kenčia gyvendamas kalėjime, pritaikytame kur kas smulkesnio sudėjimo nusikaltėliams.

M.Lapointe'o kameros lova buvo apie 30 cm siauresnė negu jo kūnas. Jis taip pat negalėjo sėdėti ant kėdės. Kiti kalėjimai atsisakė priimti vyriškį dėl jo svorio.

Šią savaitę Kvebeko kalinių malonės komisija sutiko anksčiau laiko paleisti M.Lapointe'ą, nutarusi, kad 25 mėnesius jis praleido kalėjime itin sunkiomis sąlygomis.
"Pagaliau turėsiu padorią lovą ir kėdę, ant kurios galėsiu atsisėsti, – išėjęs į laisvę džiaugėsi buvęs kalinys. – Noriu gyventi normalų gyvenimą. Padariau keletą klaidų, tačiau už jas sumokėjau."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų