Pereiti į pagrindinį turinį

NT plėtotojai sugužėjo į Užupį

2015-01-08 14:00
BNS inf.
V. Skaraičio / BFL nuotr.

Prestižiniame Vilniaus rajone Užupyje pernai prasidėjęs butų statybų bumas šiemet įsibėgės dar sparčiau. Užpernai čia buvo pastatyta viso labo 12 butų, pernai naujų butų skaičius išaugo dešimteriopai, o šiemet septyniais naujais projektais bus pasiūlyta per 400 butų, rašo "Verslo žinios".

"Užupis seniai tapo traukos centru. Manau, čia nėra staigmenos - tiesiog atėjo tinkamas laikas pradėti projektus. Finansiškai pajėgūs ir patyrę NT vystytojai apčiuopė paklausą šiame bohemiškame Vilniaus rajone ir nusipirko sklypų ar projektų, kurie seniau priklausė savininkams, nesusijusiems su NT plėtra", - teigė "Resolution" Gyvenamojo NT grupės vadovas Darius Ringaitis.

"Inreal" Konsultacijų ir analizės departamento vadovas Arnoldas Antanavičius pasakoja, kad didieji NT plėtotojai prieš metus pradėjo dairytis saugesnių investicijų -į aukštesnės arba prestižinės klasės projektus, o Užupis yra gana gera vieta tokiems projektams. Be to, sklypai čia pigesni nei senamiestyje, urbanistiniai ir pa-veldosaugos apribojimai taip pat mažesni.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų