Pereiti į pagrindinį turinį

Nugalėjo žavioji gruzinė

Šeštadienio vakarą TV3 projekte "Šok su manimi" triumfavo Šorena Džaniašvili ir Deividas Meškauskas. Finale antrą vietą laimėjo Liudas Mikalauskas ir Gintarė Slausgalvienė, trečią – Gytis Ivanauskas ir Justė Žemaitytė.

Pirmą vietą laimėjusi pora gavo 10 tūkst. eurų vertės prizą ir paauksuotas "Šok su manimi" statulėles. Antra dalyvių pora apdovanota 10 tūkst. litų vertės "Novaturo" kelionių čekiu, o trečia mėgausis kelione už 5 tūkst. litų.

Paskutinėje "Šok su manimi" laidoje pasirodė ir kai kurios projekte dalyvavusios poros: šoko Nijolė Pareigytė, Vidas Blekaitis, Jolanta Uspackich, Arvydas Duonėla ir Jurgis Jurevičius. O finalininkai paruošė net po tris šokius.

Prieš keturis mėnesius prasidėjęs projektas visiems neprofesionaliems dalyviams suteikė galimybę pašokti ant parketo. "Visi yra nugalėtojai. Be galo buvo malonu su visais susipažinti, būti ne konkurentais, o draugais ir šokių partneriais", – tvirtino projekto dalyvis operos dainininkas L.Mikalauskas. Jo žodžius neabejotinai patvirtintų ir "Šok su manimi" nugalėtojų pora, tačiau iš susijaudinimo ji nerado tinkamų žodžių – D.Meškauskas tik dėkojo, o Šorenai skruostais liejosi džiaugsmo ašaros.

Geriausiam šių metų šokėjui D.Meškauskui šokių aikštelės užkulisiuose juokais suteiktas ir dar vienas titulas – Auksinis Berniukas. Prieš kelerius metus iki tol plačiajai publikai buvęs nežinomas jaunas šokėjas LTV "Lietuvos šokių dešimtuke" tik per plauką neliko auksinėje pirmoje vietoje. Tačiau savąjį prizą jis tuomet atsiėmė su kaupu – šou sutiko dainininkę Rūtą Ščiogolevaitę, kuri tapo ne tik jo mylimąja, bet ir sūnaus motina. Po metų tame pačiame projekte, tik jau be Rūtos, D.Meškauskas su aerobikos trenere Joana Bartaškiene triumfavo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų