Pereiti į pagrindinį turinį

Panemunės tiltui teks A. M. Brazausko vardas?

2012-12-05 10:08
Panemunės tiltui teks A. M. Brazausko vardas?
Panemunės tiltui teks A. M. Brazausko vardas? / Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Kauno miesto tarybos nariu ketvirtadienį tapsiantis socialdemokratas Vasilijus Popovas įsitikinęs, kad vienas miesto tiltų galėtų būti pavadintas mirusio Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko vardu.

Apie V.Popovo užmojus savo socialinio tinklo profilyje užsiminė kitas tarybos narys Aušrys Kriščiūnas.

„Kol kas V.Popovas garsiai apie tai nekalba, nes dar nėra išrinktas vicemeru. Šią idėją jis mums siūlė dar pavasarį. Tada ir išgirdome jo kalbas, kad „galėjote pervardyti Panemunės tiltą Algirdo Mykolo Brazausko vardu", – pasakojo Pavadinimų sumanymo ir atminimo įamžinimo komisijos narys A.Kriščiūnas.

Paklaustas, ar tikrai siekia pakeisti Panemunės tilto pavadinimą, V.Popovas tikino, kad A.M.Brazausko vardą ketina siūlyti visai kitam tiltui

„Šis klausimas nebuvo svarstytas frakcijoje, tačiau aš asmeniškai siūlau pervardyti ne Panemunės tiltą, o tiltą, einantį per hidroelektrinę. Juk ją a.a. Prezidentas ir statė. Juk čia būtų ir logikos. Ko gero, Aušrys (Kriščiūnas – red.) supainiojo“, – sakė V.Popovas.

Socialdemokratas patvirtino, kad kai gaus tarybos nario įgaliojimus, būtinai pateiks šį klausimą svarstyti miesto tarybai

A.Kriščiūną nustebino socialdemokrato teiginiai. „Su mumis V.Popovas tikrai kalbėjo apie Panemunės tiltą, o dabar bando išsisukti. Hidroelektrinė nėra tiltas. Be to, šis objektas priklauso ne savivaldybei, tad ne jai ir spręsti dėl pavadinimo“, – sakė jis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų