Pereiti į pagrindinį turinį

Pasklis naujoviškos duonos kvapas

2008-10-03 09:00
Pasklis naujoviškos duonos kvapas
Pasklis naujoviškos duonos kvapas / Roko Medonio nuotr.

Bendrovė "Vilniaus duona" sostinėje atidarė naują kepyklą ir logistikos centrą. Kol kas tai Baltijos šalyse naujausia kepykla, kurioje po vienu stogu įsikūrė gamybos padalinys ir logistikos centras.

Bendros investicijos į naujos Vilniaus kepyklos ir logistikos centro projektą siekia 31 mln. litų.

Naujoji "Vilniaus duonos" kepykla ir logistikos centras jau pradėjo dirbti planuotu pajėgumu. Europoje pagaminta ir Vilniuje įrengta originali kepimo įranga yra penkta, šiuo metu įdiegta pasaulyje. Naudodama šiuolaikines technologijas, kepykla planuoja pateikti vartotojams naujų gaminių, kurių iki šiol nebuvo Baltijos šalių rinkose.

Duonos kepėjai atkreipia dėmesį, kad šiuo metu pirkėjai vis labiau kosmopolitiški ir atviresni naujovėms. Pastarųjų metų "Vilniaus duonos" naujų gaminių sėkmė patvirtino šią tendenciją ir nulėmė tolesnes įmonės investicijas į rinkos plėtrą. "Vilniaus duona" planuoja atnaujinti Baltijos šalių duonos rinką, išleisdama originalius gaminius, atitinkančius vartotojų lūkesčius, sveikos mitybos ir gyvensenos principus.

"Būdami duonos rinkos lyderiais Lietuvoje, taip pat norime pasiūlyti geriausius produktus Latvijai ir Estijai. Šiais ir ateinančiais metais planuojame pateikti dešimt naujų produktų visoms Baltijos šalims, – teigė bendrovės "Vilniaus duona" generalinė direktorė Rita Ramanauskienė.

Sprendimas statyti naują kepyklą ir logistikos centrą Vilniuje yra dalis "Vilniaus duonos" restruktūrizavimo projekto, kurį įgyvendinant taip pat buvo modernizuota Panevėžio kepykla su logistikos centru.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų