Pereiti į pagrindinį turinį

Pergalė be konkurencijos

2008-11-12 09:00
Pergalė be konkurencijos
Pergalė be konkurencijos / Evaldo Butkevičiaus nuotr. Konkursas: A.Kaminskas konkurentų nesulaukė.

Kauno apskrities vyriausiajam policijos komisariatui (VPK) toliau vadovaus ligšiolinis viršininkas Algirdas Kaminskas.

Vakar šalies Policijos departamente buvo renkamas Kauno apskrities VPK vadovas. Į šias pareigas pretendavo vienintelis kandidatas – ilgametis Kauno policijos vadovas Algirdas Kaminskas. Policijos generalinio komisaro Vizgirdo Telyčėno vadovaujama komisija nusprendė, kad 53 metų amžiaus kandidatas tinkamas užimti šias pareigas.

"Pirmasis etapas įveiktas, liko sulaukti vidaus reikalų ministro palaiminimo. Sunku vienareikšmiškai atsakyti, kodėl neatsirado daugiau kandidatų. Manau, kad savo darbu užsitarnavau kolektyvo pasitikėjimą, – komentavo naujai paskirtas Kauno apskrities policijos viršininkas. – Savo galimybėmis nė akimirką nesuabejojau. Kai kuriuos darbus jau pavyko įgyvendinti, bet noriu juos tęsti ir toliau. Idėjų turiu, tačiau apie jas norėčiau kalbėti, kai bus baigtos visos procedūros."

A.Kaminskas Kauno miesto policijai vadovavo nuo 2001 m. spalio, o vidaus reikalų sistemoje dirbti pradėjo prieš 26 metus. Dvi aukštąsias mokyklas baigęs ir kūno kultūros pedagogo specialybę bei teisininko kvalifikaciją įgijęs pareigūnas prieš kelerius metus apdovanotas reikšmingiausiu savo biografijoje valstybės apdovanojimu – Vyčio kryžiaus ordino Riterio kryžiumi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų