Perspėja dėl pavojingo stulpo Vilniuje: vieną šunį elektra jau nukrėtė mirtinai

  • Teksto dydis:

Vilniečiai socialiniame tinkle „Facebook“ perspėja vaikštant Mindaugo gatve saugoti savo augintinius. Šioje gatvėje yra pavojingas elektros stulpas, prie kurio prisilietę šunys pradeda inkšti ir krenta be sąmonės. Pasak vilniečių, vieną šunį elektra jau nukrėtė mirtinai. 

„Eidamas Mindaugo gatve, netoli „Maximos“, prasilenkiau su moterimi, vedančia auksaspalvį retriverį. Šuniukui priėjus prie stulpo jį staiga pradėjo kratyti. Gyvūnėlis garsiai pradėjo inkšti. Atbėgus šeimininkui šunelis jau buvo be sąmonės. Tuo metu negalėjau suprasti, kas įvyko“, – pasakojimą pradėjo vilnietis Artūras. Vėliau paaiškėjo, kad elektros nukrėstas auksaspalvis retriveris neišgyveno.

Netrukus pavojinga situacija pasikartojo.

„Po maždaug dviejų valandų sėdint pas draugą išgirdome tokį patį garsų dviejų šunų inkštimą. Situacija analogiška pirmajai. Viskas vyko prie to paties stulpo. Šį kartą procesą stebėjau pro langą ir mačiau, kad šuniukus nutempus ant gatvės jie po kurio laiko atsigavo. Draugas grįžęs iš lauko pasakė, kad juos visus tris galimai kratė elektra. Antruoju atveju situaciją matė policininkas ir su kažkuo kontaktavo telefonu. Gali būti, kad jau rytoj ten bus ženklas „atsargiai“ arba, geriausiu atveju, problema bus galutinai išspręsta. Rytojus dar turi ateiti. Ir ne tik keturkojai, bet ir žmonės gali nukentėti. Iš savo pusės padarėme, ką galėjome, nes po valandos laiko niekas iš atsakingų institucijų darbuotojų neatvyko. Tiesiog pasisaugokite“, – gyvūnų šeimininkus perspėjo vilnietis.

„Vilniaus gatvių apšvietimo elektros tinklų“ atstovės teigimu, iki vakaro problema turėtų būti pašalinta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Vasarai tokių stulpų reikia daugiau,kad ir šunim ir bomžam užtektų.

normaliai

normaliai portretas
nėr ko myždint šunų ant kiekvieno stulpo. man atrodo kalniečių parke dėjo kažkokius apšvietimo stulpus kurių apačia padengta kažkokia antikorozine danga, viskas dėl šunų myžimo

Anonimas

Anonimas portretas
Labai gerai. Vienu nusususiu suneku bus maziau. Zinos kaip mysti ant kiekvieno stulpo.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių