Po rekonstrukcijos brenda per balas

"Radvilėnų plentas buvo remontuojamas vasarą, tačiau iki galo taip ir liko nesutvarkytas", – skundėsi Nijolė Sakalauskaitė.

Moters teigimu, čia jau mėnuo nevyksta jokie darbai, tačiau ant šaligatvių palikti ankstesnės asfalto dangos luitai, žemių kalnai. Maža to – ne visur sutvarkyti šaligatviai, po lietaus gyventojams tenka bristi per balas.

"Šaligatviai sutvarkyti nuo Vydūno alėjos iki Šviesos gatvės, taip pat nuo K.Petrausko gatvės iki J.Basanavičiaus gatvės, o likusi atkarpa palikta tokia pati, kaip ir buvo. Žmonės eina į bažnyčią, griuvinėja, kliuvinėja. Kreipiausi visur: į miesto savivaldybę, seniūniją. Visi nusiplauna rankas, niekas nenori tvarkyti", – pasakojo Radvilėnų plente gyvenanti N.Sakalauskaitė.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis nustebo išgirdęs šį skundą.

"Pirmą kartą girdžiu tokią informaciją. Rangovai visus gatvės tiesimo ir šaligatvių tvarkymo darbus jau yra baigę", – tvirtino valdininkas.

Anot A.Pakalniškio, tame ruože neseniai darbavosi bendrovės "Kauno vandenys" darbininkai.

"Nenoriu nieko kaltinti, tačiau jeigu jie paliko iškastas žemes, privalo viską sutvarkyti", – sakė valdininkas, pažadėjęs išsiaiškinti, kas kaltas dėl netvarkos.

Radvilėnų plento rekonstrukcija prasidėjo birželio pradžioje, o buvo baigta rugpjūčio viduryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių