Policijos atstovas apie galimas provokacijas: automobilių patikrose draudžiamų daiktų nerasta

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis teigia, kad trečiadienį sostinėje minint 104-ąsias valstybės atkūrimo metines, kurių metu tikimasi galimų provokacijų, kol kas neramumų nėra fiksuojama. Jo teigimu, vykdant į Vilnių atvykstančiųjų transporto priemonių patikrą taip pat nebuvo rasta draudžiamų daiktų.

„Patikros postai vyksta nuo ryto, vėlgi jie yra kontroliuojami pagal situaciją, bet jokių draudžiamų daiktų nerasta“,  – trečiadienį Eltai teigė R. Matonis, pridurdamas, kad neramumų sostinėje kol kas nėra.

Visgi, R. Matonio teigimu, tiek stacionarūs, tiek mobilūs patikros postai ir toliau vykdys automobilių patikrą.

ELTA primena, kad trečiadienį Vilniaus savivaldybė nesuteikė leidimo įvairiose sostinės vietose Šeimų sąjūdžiui organizuoti mitingus. Savivaldybė prašymus atmetė, argumentuodama tuo, kad ši vieta įtraukta į valstybės ir Savivaldybės institucijų organizuojamus renginius.

Visgi šventės išvakarėse organizacijos lyderis Raimondas Grinevičius išplatino viešą pranešimą, kuriame ragino sekėjus dalyvauti Vasario 16-osios valstybės institucijų organizuojamuose renginiuose. 

Nuogąstaujant dėl galimų provokacijų, trečiadienį sostinėje organizuojami Vasario 16-osios minėjimai vyksta patruliuojant sustiprintoms policijos pajėgoms bei yra tikrinamos atvykstančiųjų į Vilnių transporto priemonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik portretas
uzuojautos sumarmaliuotem zmonem nemastantiems o rekiantiems valiooo pispasiams aciu uz fasistyne /laisve/ uz kaukes ir tt...tai jau uzprogramuoti klonai setonui atidave dvasia uz menama /laisve/ nuo saves===

;;

;; portretas
plojo ir rėkė ačiū po balkonu pasamdyti ukrainiečiai ir baltarusai, kuriems buvo sumokėta po 100 eurų ir jie buvo atvežti autobusais ir suleisti prie balkono, jie ir Landsbergienės mokyklų mokinių tėveliai su praplautomis smegenimis plojo ir rėkė ačiū..... o visi sveiko proto žmonės buvo neprileisti arčiau kaip per 80 metrų nuo balkono, kad kuo mažiau girdėtūsi.... La.n-ds.b-er.giz-mas kaip p.i-.id.e-r.a.s-ti.zz.z-m-a.s yra propaguojamas Mortos mokyklos

Susmąstykit \\\\\.../////

Susmąstykit  \\\\\...///// portretas
"DRAUDŽIAMŲ" daiktų?????? tai kalalėjimas,tai ZONA.___O dar atsiranda -tarenčių xuntos nuvalkiotą žodį "L A I S V Ė".____Gėda Džiunglėms.Ukrainiečiai jau baidosi tos Lietuviškos "laisvės",prašo atstoti nuo jų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių