Pereiti į pagrindinį turinį

Prasiskolinęs direktorius pasislėpė JAV? (foto)

2013-03-14 19:02
Prasiskolinęs   direktorius    pasislėpė JAV? (foto)
Prasiskolinęs direktorius pasislėpė JAV? (foto) / Shutterstock nuotr.

Prokurorai paskelbė bankrutuojančios įmonės „Miltransus“ vadovo Kęstučio Ledo paiešką, nes jis įtariamas savo vadovautos įmonės išgrobstymu ir vengimu atiduoti skolas partneriams.

Pasak Kauno apygardos prokuratūros Antrojo baudžiamojo persekiojimo prokuroro Haroldo Mulevičiaus, prieš dvejus metus K.Ledas įtartas kaip vengęs atsiskaityti už suteiktas transportavimo paslaugas, kurias įmonei „Miltransus“ suteikė logistikos bendrovė „Schreiner Baltic“. Pastaroji į teisėsaugą kreipęsi negalėdama atgauti 80,9 tūkst. litų.

„Pradėję tikrinti įmonės “Miltransus„ veiklą pamatėme kitų galbūt padarytų nusikaltimų – direktorius įtariamas pasisavinęs iš jo vadovaujamos bendrovės patikėtą turtą“, – sakė H.Mulevičius.

Pareigūnai užfiksavo, kad K.Ledas iš įmonės kasos galėjo pasisavinti 106,6 tūkst. litų. Taip pat K.Ledas įtariamas pažeidęs buhalterinės apskaitos reikalavimus.

„K.Ledas nereaguoja į kvietimus atvykti duoti parodymų, jo buvimo tiksli vieta nežinoma, todėl paskelbta jo paieška“, – sakė H.Mulevičius.

Pareigūnai turi duomenų, kad K.Ledas yra išvykęs į Jungtines Amerikos Valstijas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų