Pereiti į pagrindinį turinį

Pristatyta iniciatyva, žadanti Vilnių paversti nauju Amsterdamu

2015-03-12 17:00
DMN inf.

Šią savaitę kartu su nauja kavine pristatyta kita iniciatyva „the Gentleride“, žadanti Vilnių paversti nauju Amsterdamu.

Šią savaitę kartu su naująja Valerijaus Gigevičiaus kavine pristatyta kita nauja iniciatyva „the Gentleride“, žadanti Vilnių paversti nauju Amsterdamu. Iniciatyvos autoriai, išskirtinių miesto dviračių entuziastai, įsitikinę, kad Vilnius gali tapti ne prastesniu dviračių kultūros miestu, nei bet kuris kitas Europos didmiestis.

„Mūsų tikslas – propaguoti miesto dviračių kultūrą ir populiarinti tuos dviračius, kurie gali būti netik sporto ar transporto priemone, bet ir stiliaus detale ar gyvenimo būdo dalimi“ – sakė „the Gentleride“ atstovai.

„Miesto dviračių kultūra visame pasaulyje jau seniai įsismelkusi į kasdienį šiuolaikiško miestiečio gyvenimo ritmą. Patogiam riedėjimui mieste sukurti dviračiai pasižymi ir išskirtiniu dizainu bei estetika, todėl juos pamėgsta vis daugiau madomis besidominčių žmonių. O mes esame šios revoliucijos pionieriai Lietuvoje“ – priduria.

Pristatytais dviračiais susidomėjo stilingi vilniečiai, tarp kurių - ne vienas visiems pažįstamas veidas. Pirmuoju „the Gentleride“ miesto dviračio savininku tapo pats V. Gigevičius, kurio kavinėje įkurtas šių dviračių kambarys. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų