Proteste prieš galimybių pasą vaikams – raginimas juos ginti net ginklu: neleisime įkišti chemijos

  • Teksto dydis:

Prie Vyriausybės rūmų pirmadienį mamos nusiavė batus ir basomis kojomis protestavo prieš Vyriausybės planus ankstinti galimybių paso turėtojų amžių iki 12 metų, informuoja LNK.

„Atėjom tam, nes tikimės reakcijos. Šiandien (pirmadienį, – red. past.) premjerės gimtadienis. Ji galėtų padaryti dovaną visiems Lietuvos vaikams. Aš taip galvoju. Tai yra laisvė, laisva vaikystė. Neatimkime iš vaikų vaikystės. Mes visi buvome vaikai. Net jeigu neturime vaikų, mes visi buvome vaikai ir žinome, kas tai yra būti vaiku ir galėti kažką veikti kartu su kitais vaikais. Tai yra geriausias dalykas, kuris gali nutikti gyvenime“, – kalbėjo protesto dalyvė.

Net jeigu neturime vaikų, mes visi buvome vaikai ir žinome, kas tai yra būti vaiku ir galėti kažką veikti kartu su kitais vaikais.

„Mes ne beždžionės, bet panašūs į jas, jis panašus, aš panašus“, – teigė kitas mitingo dalyvis ir paklaustas, ar nešalta stovėti basomis, tvirtino, jog ne.

Kitas protesto dalyvis taip pat pritarė: „Dėl vaikų padarysime bet ką“.

„Gerbiami žurnalistai, noriu jums pasakyti visų tėvelių vardu ir taip pat noriu paraginti visus tėvelius, kurie turite legalų ginklą – ginkite savo vaikus visomis įmanomomis priemonėmis. Mūsų vaikai ir Konstitucija yra neliečiami. Tai yra mūsų vaikai. Mes juos auginome. Mūsų moterys juos gimdė ir mes tikrai jų neatiduosime jokiems cheminiams eksperimentams. Ir jūs norite jiems įkišti chemiją? Neleisime“, – emocijų neslėpė vyras.

„Jeigu jūsų šeimoje vaikų pozicija būtų kitokia, ar leistumėte jiems vis dėlto skiepytis?“ – kito dalyvio klausė LNK žurnalistas Paulius Skučas.

„Žinokite, aš manyčiau, kad ne. Noriu taip manyti, bet politika daro savo ko gero“, – teigė pašnekovas.

„Jeigu tai įvyktų, pavyzdžiui, nuėjo kitu keliu ir pasiskiepijo“, – tariamą situaciją įvardijo žurnalistas.

Mūsų moterys juos gimdė ir mes tikrai jų neatiduosime jokiems cheminiams eksperimentams. Ir jūs norite jiems įkišti chemiją? Neleisime.

„Mano vyresnis sūnus pasiskiepijo – dvi vakcinos: „Tėti, aš pasiskiepijau“. Aš galvoju – sveikinti ar ne. Nežinau, ką sakyti“, – kalbėjo vyras.

Paklaustas, ką vis dėlto pasakė sūnui, pašnekovas teigė: „Absoliučiai nieko. Jis suaugęs, 23 metų bičas. Padarė, ką norėjo“.

„Mes apskritai šeimoje susirgus nepuolame gerti vaistų. Kodėl aš turėčiau skiepyti savo vaikus, jeigu mes šiaip stengiamės gydytis natūraliomis priemonėmis: sveikai gyventi, sveikai maitintis“, – savo poziciją dėstė mitingo dalyvė.

Paklaustas, ar jos neišgąsdino žinia apie gimdyvės mirtį arba informacija apie vaikus, kuriems reikėjo didelės pagalbos, moteris teigė: „Aš manau, kad yra eskaluojami tam tikri atvejai ir nuslepiami tam tikri kiti, kuriuos aš irgi girdžiu iš savo artimos aplinkos, bet apie juos kažkodėl žiniasklaida nekalba. Todėl aš renkuosi atsirinkti informaciją, kritiškai mąstyti ir spręsti, kuri tiesa yra manoji. Aš turiu tris sūnus ir du iš jų patenka į tą grupę, apie kurią mes šiandien taip garsiai kalbame“, – teigė moteris.

Plačiau – vaizdo įraše:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Neapsimyžot po to?

Saulius

Saulius  portretas
Šaunuoliai,reikia ginti savo konstitucines teises

Anonimas

Anonimas portretas
Jums super mamytės ir močiūtės prasidėjo haliucinacijos kad stovit basos, kad nustiptumėt visos beprotės. jau dabr jūsų neliečiamieji 12-mečiai plėšikauja, jūs auginat banditus , būkit prakeiktos glušės.
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių