Pereiti į pagrindinį turinį

Restoranai vilios užkandžiais ir prizais

2008-12-27 09:00
Restoranai vilios užkandžiais ir prizais
Restoranai vilios užkandžiais ir prizais / "Shutterstock" nuotr. Nuotaikos: naujametę naktį laukia pačios įvairiausios pramogos: šokiai, konkursai, vaišės.

Dar neturite idėjų, kur sutikti Naujuosius metus? Jei esate pasiryžę šiek tiek paišlaidauti, "Vilniaus diena" pristato sostinės kavinių ir restoranų pasiūlymus.

Vandens pramogų parkas "Vichy", Ozo g. 41C

Vakaro pradžia: 21.30 val.

Kaina: 250 litų

Lankytojų laukia naujametė naktis "Bollywood party". Per ją svečius džiugins "Skamp", "Sel", Tabami no Djs, Sezzy, DJ Mamania. Šlapiais vakarėliais garsėjantis pramogų parkas stebins specialiai šiam vakarui skirta indiška atributika, taip pat ugnies ir šviesos reginiais. Vos pravėrę duris vilniečiai pajus rytietišką aromatą. Jis susirinkusius lydės per visą šventę.

Renginio organizatoriai rekomenduoja: norėdami iš tiesų pajusti indišką dvasią, nepatingėkite ir pasipuoškite indiškais sariais, galvos apdangalais. Pasipuošti veidą specialiais kristalais svečiai galės pačiame vandens parke.

Į Bolivudo vakarėlį susirinkusių lankytojų laukia ne tik autentiškas Indijos dvelksmas, bet ir malonios staigmenos. Gardūs indiški užkandžiai ir geram vakarėliui derantys kokteiliai taip pat garantuojami. Į svečio paketą įskaičiuoti net trys nemokami gėrimai ar kokteiliai, per visą šou bus nešiojami užkandžiai.

Kavinė "Balti Drambliai", Vilniaus g. 41

Vakaro pradžia: 22 val.

Kaina: nuo 40 litų

Svečius linksmins ir įvairių stilių muziką gros didžėjai iš Baltarusijos.

Kavinėje svečiams siūlomi jau gerai žinomi vegetariški patiekalai. Jų paskanauti galėsite už papildomą mokestį. Darbuotojai rekomenduoja vietas prie staliukų užsisakyti telefonu.

Klubas "New York", Kalvarijų g. 85

Vakaro pradžia: 20 val.

Kaina: nuo 135 litų

Susirinkusiųjų laukia atlikėjo Manto Jankavičiaus koncertas "Tabami goes Queen". Svečiai galės prisiminti populiariausias legendinės grupės dainas. Gėrimai ir naujametiniai patiekalai – už papildomą mokestį. Juos svečiai galės pasirinkti iš įprasto klubo valgiaraščio.

Klubas "Brodvėjus" , Vokiečių g. / Mėsinių g. 4

Vakaro pradžia: 20 val.

Kaina: 50 litų

Susirinkusieji išgirs garsiausius grupės "Biplan" kūrinius. Norintiems užsisakyti stalą keturiems asmenims su vynu, šampanu, šaltaisiais užkandžiais ir vaisiais, atsieis brangiau. Už tokias vaišes teks sumokėti 200 litų.

Restoranas "Esse" , Gedimino pr. 50

Vakaro pradžia: 21 val.

Kaina: 350 litų

Vakaro svečiai sulauks daug staigmenų: smulkios dovanėlės stebins visus susirinkusius.

Lankytojai ragaus šaltųjų užkandžių, vištienos kepenėlių pašteto, itališkų delikatesų, daržovių salotų su džiovintais pomidorais ir balzamikų padažu. Iš karštųjų patiekalų svečiai galės rinktis otų suktinukus su krevetėmis arba antienos filę su saldžiųjų bulvių koše ir "Kamberlendo" padažu. Tikrieji gurmanai turės galimybę paskanauti jautienos išpjovos kepsnį raudonojo vyno padaže. Į kainą įeina gaivieji ir alkoholiniai gėrimai. Paryčiais visi bus vaišinami firmine restorano "Esse" raugintų kopūstų sriuba.

Restoranas "Adria", Islandijos g. 4

Vakaro pradžia: 21 val.

Kaina: 350 litų

Mėgstantiems prabangą rengiama itin stilinga naujametė šventė. Virėja Živilė Barisevičiūtė tikino, kad susirinkusieji galės paragauti skirtingų pasaulio šalių patiekalų. Tiesa, dauguma jų bus pagaminti tiesiai ant ugnies. Svečiams bus patiekti aromatingi mėsos ir žuvies kepsniai, daržovės, keptos ant grotelių. Į kainą įeina vynų degustacija.

Vakaro metu skambės gyva muzika, taip pat atkeliaus Kalėdų Senis, bus atrakcijų, į šokio sūkurį pakvies profesionalūs šokėjai.

Restoranas "Liv Lounge", Gynėjų g. 14 / Tumėnų g. 4

Vakaro pradžia: 20 val.

Kaina: 350 litų

Stilingajame bare vilniečių laukia grupės "69 danguje" merginų koncertas. Renginio svečiai pirmieji išgirs šios grupės naujausias dainas, taip pat pamatys įspūdingą grupės šou. Šventės organizatoriai tikina: galėsite grožėtis veidrodinės scenografijos efektais, mėgautis rafinuotais karštaisiais ir šaltaisiais užkandžiais. Gerą nuotaiką ir juoką dovanos vakaro vedėjas aktorius Ramūnas Rudokas. Vėliau vakarą svečiai nemokamai galės pratęsti klube "Pacha".

Restoranas "Barcelona", Linkmenų g. 5–66

Vakaro pradžia: 20 val.

Kaina: 250 litų

Pasitikite naujuosius metus ispanišku ritmu. Restorane vilniečių laukia ispaniški užkandžiai, patiekalai ir gėrimai. Susirinkusius linksmins grupė "Hot Mamazz". Skambės latino, disco, tvisto garsiausiai kūriniai. Vakaro vedėjas, energingasis toreodoras, pasiūlys smagių žaidimų, kvies dalyvauti šokio konkurse. Aktyviausiems – prizai ir staigmenos. Pasitinkant Ispanijos simbolio – koridos – metus laukia šventinis fejervekas ir šampanas.

Kavinė "Gabi", Šv. Mykolo g. 6

Vakaro pradžia: 22 val.

Kaina: 300 litų

Puiki galimybė ragauti patiekalus ir stebėti "Vilniaus – Europos kultūros sostinė" projekto šventinį renginį. Šventinę naktį susirinkusius linksmins muzikantai. Pobūvyje visi galės ragauti žuvies, mėsos užkandžių, karštųjų patiekalų ir desertų. Į kainą įskaičiuoti ir alkoholiniai bei gaivieji gėrimai.

Restoranas "Medininkai", Aušros Vartų g. 6

Vakaro pradžia: 21 val.

Kaina: 300 litų

Puiki galimybė paragauti keturių patiekalų vakarienės, taip pat mėgautis naujamete švente pačioje sostinės širdyje. Atvykstančius svečius pasitiks restorano darbuotojai, nešini kokybiško vyno gėrimais. Vėliau vakaro gėrimą galėsite pasirinkti patys. Į kainą įskaičiuotos ir kitos vakaro staigmenos.

Restoranas "Dom Minestra", Aušros Vartų g. 7A

Vakaro pradžia: 22 val.

Kaina: nuo 90 litų

Šventei restorano virėjai pasiūlys netradicinių vienuolių patiekalų. Susirinkusius gyva muzika džiugins šešių muzikantų ansamblis ir Aleksandras Latuškinas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų