Pereiti į pagrindinį turinį

Savaitgalį sostinėje – Lietuvos nacionalinės grindų riedulio rinktinės debiutas

2015-11-05 19:05
BNS inf.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / R. Vilimo/BFL nuotr.

VilnŠeštadienį ir sekmadienį Vilniuje Lietuvos nacionalinė vyrų grindų riedulio rinktinė sužais debiutines tarptautines rungtynes. Pirmaisiais Lietuvos komandos varžovais bus svečiai iš Didžiosios Britanijos.

Šios draugiškos rungtynės ir pirmieji Lietuvos rinktinės žingsniai tarptautinėje arenoje, tikimasi, leis ir toliau ugdyti Lietuvos grindų riedulininkų meistriškumą bei taps ilgo kelio pradžia iki rinktinei keliamo tikslo - dalyvauti atrankoje į pasaulio grindų riedulio čempionatą vyksiantį 2018 metais.

Už pirmuosius žingsnius žengiančius lietuvius, Didžiosios Britanijos rinktinė gerokai labiau patyrusi. Tarptautinėse rungtynėse ir atrankose į grindų riedulio pasaulio čempionatą šios šalies rinktinė dalyvauja jau nuo 2000 metų, tačiau skambiomis pergalėmis pasigirti negali. Varžovai vyrų nacionalinių rinktinių reitinge (sudaromu pagal paskutinių dviejų pasaulio čempionatų rezultatus) yra tik 29 vietoje.

Vilniečiai ir sostinės svečiai kviečiami palaikyti jauną Lietuvos nacionalinės grindų riedulio rinktinę prieš gerokai labiau patyrusius priešininkus. Taip pat, tiems, kuriems grindų riedulys nėra dar gerai žinomas - tai bus puiki proga susipažinti su šia vis labiau populiarėjančia smagia, greita ir techniška komandine sporto šaka.

Abejos rungtynės vyks sporto mokyklos "Tauras" salėje (Žygio g. 46, Vilnius). Šeštadienį rungtynių pradžia 18 valandą, sekmadienį - 13 val..

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų