Pereiti į pagrindinį turinį

Skyrybos kainuos milijonus

2008-10-17 09:00
DMN inf.
Skyrybos kainuos milijonus
Skyrybos kainuos milijonus / "Reuters" nuotr.

Apžvalgininkai prabilo apie brangiausias skyrybas Didžiosios Britanijos istorijoje. Su britų kino režisieriumi Guy Ritchie išsiskirti nusprendusiai amerikiečių popmuzikos žvaigždei Madonnai teks atiduoti vyrui dešimtis milijonų.

Pasak britų spaudos, skyrybos dainininkei gali kainuoti 90 mln. JAV dolerių (230 mln. litų). Visas jos turtas vertinamas 525 mln. JAV dolerių (1,3 mlrd. litų), iš jų 200 mln. JAV dolerių (500 mln. litų) uždirbti gyvenant santuokoje su G.Ritchie.

Gandai apie žlugusią žvaigždžių santuoką pasigirdo dar prieš keletą mėnesių, bet šią savaitę juos patvirtino oficiali poros atstovė. Spėjama, kad skyrybos bus įformintos iki Kalėdų.

Britų žiniasklaida spėlioja, kad santuoką galėjo žlugti dėl to, jog pora nuolat ginčijosi, G.Ritchie buvo nepatenkintas tuo, kad jo kuklesni laimėjimai nuolat lyginami su Madonnos stulbinama karjera, ir atsisakė įsivaikinti dar vieną vaiką.

Šiuo metu Madonna intensyviai koncertuoja – įsibėgėjo jos pasaulinės gastrolės "Sticky & Sweet". G.Ritchie dabar kuria naują filmą apie garsųjį seklį Šerloką Holmsą.

Pora turi aštuonerių sūnų Rocco ir dvejų metų įsūnį iš Malavio Davidą Bandą. 50-metė Madonna taip pat turi 12-os dukterį Lourdes, kurios tėvas yra dainininkės buvęs treneris Carlosas Leonas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų