Pereiti į pagrindinį turinį

"Statybų alėja" neatlaikė sunkmečio

2009-11-16 07:59
Įkurtuvės: jau penktadienį "Statybų alėjos" patalpose duris atvers nauja parduotuvė.
Įkurtuvės: jau penktadienį "Statybų alėjos" patalpose duris atvers nauja parduotuvė. / Gedimino Bartuškos nuotr.

Sostinės Ukmergės gatvėje esanti statybinių prekių parduotuvė "Statybų alėja" uždaryta. Jos patalpos išnuomotos kitiems verslininkams.

"Statybų alėjos" durys užsivėrė maždaug prieš mėnesį. Tačiau parduotuvės šviesos neužgeso. Jau kurį laiką jos viduje ir išorėje darbuojasi statybininkai, rengiantys patalpas naujiems šeimininkams. Statybinių prekių parduotuvę pakeis bendrovės "Sanitex" valdomo tinklo "Cash & Carry" didmeninė parduotuvė, kurioje bus prekiaujama maisto ir ne maisto prekėmis. Šalia esančią automobilių stovėjimo aikštelę jau dabina lentelės su užrašais "Rezervuota "Cash & Carry" klientams". "Sanitex" skelbia, kad antroji šio tinklo parduotuvė Vilniuje duris atvers jau šio mėnesio pabaigoje.

"Cash & Carry" duris atvers lapkričio 20 d. "Sanitex" atstovai dienraščiui teigė, kad parduotuvėje galės apsipirkti ir paprasti vilniečiai, tačiau dėl to reikės įdėti šiek tiek pastangų. "Cash & Carry" pirkėjais gali būti tik juridiniai asmenys, įsigiję kliento korteles. Tokias korteles gali gauti ir fiziniai asmenys, pavyzdžiui, keletas vienos įmonės darbuotojų, pas parduotuvės šeimininkus atvykusių su įmonės rekvizitais ir darbo pažymėjimais.

"Statybų alėjos" šeimininkės bendrovės "Viti" atstovai apie tai, kad parduotuvė uždaroma, kalba nenoriai. Bendrovės generalinio direktoriaus Konrado Juzeliūno asistentė "Vilniaus dienos" žurnalistui pasakė tik tiek, kad patalpos išnuomotos bendrovei "Sanitex", o K.Juzeliūno esą nėra biure.

Dienraščio žiniomis, "Viti" "Statybų alėją" uždarė ne iš gero gyvenimo. Mat bendrovė turi nemažų finansinių bėdų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų