Suglumino: moterys civiliais drabužiais atvyko apsipirkti policijos automobiliu

  • Teksto dydis:

Penktadienį socialiniame tinkle buvo įkelta nuotraukų, kuriose užfiksuota, kaip į policijos automobilio bagažinę civiliais apsirengusios moterys krauna prekybos centre įsigytas prekes.

Situacija praeivius suglumino. Jei tai buvo asmeninis apsipirkimas, ar toks elgesys deramas pareigūnėms?

Ar policijos automobilį galima naudoti ne darbo metu, kaip traktuoti situaciją, jeigu į apsipirkimą išsiruošta darbo metu, kodėl jos be uniformų?

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja portalui kauno.diena.lt teigė, kad nuotraukoje užfiksuotos neuniformuotos bendruomenės pareigūnės.

„Facebook“ nuotr.

Anot J. Samorokovskajos, pareigūnės tikrai nesavivaliavo, o vykdė joms pavestas pareigas.

„Komisariate šiandien ir šeštadienį numatyti renginiai. Pareigūnės nuvyko į artimiausią parduotuvę nupirkti prekių reikalingų renginiams. Bendruomenės pareigūnai turi teisę naudotis tarnybiniais automobiliais darbo metu ir darbo reikalais“, – komentavo poskyrio vedėja.

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis portalui kauno.diena.lt taip pat teigė, kad automobilis naudotas tarnybinių funkcijų atlikimui.

„Šiuo automobiliu naudojasi Trakų rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnai, kurie atsakingi už prevenciją, susitikimus su gyventojais, renginius ir kita“, – komentavo departamento atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jjdk

Jjdk portretas
Bet ir pavydus zmones... aga jiems tai neduoda

Anonimas

Anonimas portretas
Bet uniforma darbo metu privaloma

188

188  portretas
Na ir pavydus gi žmonės
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių