Pereiti į pagrindinį turinį

Sulaikė įtariamus Laisvės alėjos žmogžudžius

2009-02-25 09:05
Sulaikė įtariamus Laisvės alėjos žmogžudžius
Sulaikė įtariamus Laisvės alėjos žmogžudžius / Evaldo Butkevičiaus nuotr. Vieta: įtariama, kad miesto centre devyniolikmetį užpuolė ir nužudė du jaunuoliai.

Teisėsaugininkai į areštinę uždarė devyniolikmečio nužudymu Laisvės alėjoje įtariamus du kauniečius. Vienas jų – nepilnametis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai vakar ryte sulaikė 18 ir 17 metų jaunuolius. Jiems abiem pareikšti įtarimai dėl nužudymo iš chuliganiškų paskatų.

Anot policijos pareigūnų, niekur nedirbantys ir nesimokantys įtariamieji sulaikyti 48 valandoms. Beveik neabejojama, kad artimiausiu metu bus kreiptasi į teismą dėl jų suėmimo. Kol kas įtariamieji žudikai uždaryti į policijos areštinę. Pareigūnai neatskleidė, kaip sulaikytieji reagavo į jiems pareikštus įtarimus, tačiau apie tai, ar jie prisipažino įvykdę žmogžudystę, neprasitarė.

Aštuoniolikmetis O.V. kartą jau teistas. Tiek jis, tiek ir kartu su juo įkliuvęs nepilnametis K.V. bausti administracinėmis baudomis už viešosios tvarkos pažeidimus.

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti asmenis, mačiusius šį įvykį ar turinčius kitos vertingos informacijos apie nusikaltimą ir paskambinti į Kauno policiją telefonais 303 440, 303 375, 223 726 arba 02 (visą parą).

Kaip buvo rašyta "Kauno dienoje", devyniolikmečio Kauno technologijos universiteto studento Lino Puodžiukaičio kūnas be gyvybės ženklų rastas ties Laisvės alėjos 67-uoju namu. Iš Raseinių rajone kilęs jaunuolis nužudytas naktį iš penktadienio į šeštadienį, maždaug pusvalandis po vidurnakčio. Jo kūne rastos keturios durtinės žaizdos.

Anot teisėsaugininkų, kartu su L.Puodžiukaičiu tąnakt buvo draugas. Manoma, kad tiesioginiu nusikaltimo liudytoju tapęs vaikinas padės policijos pareigūnams greičiau išnarplioti šį nusikaltimą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų