Sustabdyta „Ahostel“ kavinės veikla

  • Teksto dydis:

Vilniaus valstybinės maisto ir veterinarijos tarnyba informuoja, kad uždrausta nelegaliai dirbusios UAB „Rolvinkas“ viešbučio „Ahostel“ kavinės (Sodų g. 8, Vilnius) veikla.

Sprendimas priimtas po to, kai gavę vartotojo skundą, Vilniaus valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos inspektoriai patikrino šią viešojo maitinimo įstaigą, kuri vykdė veiklą neturėdama Maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimo. Patikrinimo metu nustatyta, kad įmonėje nesilaikoma higienos reikalavimų, patalpos ir inventorius nešvarūs, neužtikrinamas savikontrolės žurnalų pildymas. Kai kurie maisto produktai buvo laikomi netinkamomis sąlygomis, šaldytuve prie žalios mėsos buvo laikomi gatavi patiekalai, taip sudarant sąlygas atsirasti kryžminei taršai. Kavinės darbuotoja dirbo nepasitikrinusi sveikatos.

Atsižvelgus į nustatytus pažeidimus, kavinei uždrausta vykdyti maisto tvarkymo veiklą. Atsakingi asmenys supažindinti su viešojo maitinimo organizavimo reikalavimais, jiems nurodyta kreiptis į Vilniaus valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą dėl veiklos įteisinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių