Pereiti į pagrindinį turinį

Sveikatos apsaugos ministerija paskendo tamsoje

2013-12-10 12:20
T. Urbelionio / BFL nuotr.

Antradienio popietę dalis Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) liko be elektros bei šildymo. Klientus dėl dingusios elektros buvo priverstos išprašyti ir tame pačiame pastate Islandijos gatvėje įsikūrusios maitinimo įstaigos.

Apie 12 val. dienos elektra dingo dalyje SAM – pasak ministerijos darbuotojų, elektra nutrūko Islandijos gatvėje esančiame ministerijos korpuse.

„Dingo ne tik elektra – ministerijos koridoriuose įrengtas elektrinis šildymas, tad čia šiuo metu šalta“, - tvirtino SAM Viešųjų ryšių skyriaus vyriausioji specialistė Guoda Šalčiūtė.

Anot jos, vadovybė įsikūrusi kitoje pastato dalyje, tad sutrikdytas tik dalies ministerijos tarnautojų darbas.

Elektra dingo ir kavinėje „Mimoza“, tad klientai buvo priversti ieškotis kitos vietos pietums.

AB „Lesto“ atstovas Ernestas Naprys tvirtino, kad elektros tiekimo bendrovė jokių klientų skundų dėl gedimų iš šios gatvės negavo.

„Bendrovėje „Lesto“ nėra registruota nei automatinės sistemos gedimų, nesulaukėme jokių skambučių ir iš klientų, tad tai keista. Bet mes informaciją perduosime dispečeriams, kad siųstų brigadą. Gali būti, kad gedimas yra pastato viduje, vidaus tinkle, tuomet gedimai yra pastato savininkų rūpestis“, - tvirtino E.Naprys.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų