Pereiti į pagrindinį turinį

"Teleloto" butą laimėjo kauniečiai

2010-01-12 23:59
Džiaugsmas: Kukanskiai juokavo, kad laimėto buto svetainė didesnė už jų būstą Kaune.
Džiaugsmas: Kukanskiai juokavo, kad laimėto buto svetainė didesnė už jų būstą Kaune. / Gedimino Bartuškos nuotr.

Trijų kambarių butą Vilniuje, "Šiaurės žvaigždės" komplekse, laimėjo jauna kauniečių šeima. Ar patys jame gyvens, laimėtojai dar nenusprendė.

Kaunietis pamainos meistras Vaidas Kukanskis su žmona, lietuvių kalbos mokytoja Jolita, šį sekmadienį atsimins ilgai. Į jų rankas tądien buvo atiduoti visiškai įrengto buto "Šiaurės žvaigždės" komplekse rakteliai. "Net nesitiki, kad tikrai visa tai mūsų", – šypsojosi butą apžiūrėdami naujieji šeimininkai.

Praėjusiais metais šeimai labai nesisekė: apvogė jų sandėliuką, automobilį, porą kartų vyras buvo praradęs ir piniginę. Padėties nelengvino ir nemaža paskola, šeimos mokama už pusantro kambario butą Kaune.

"Šio buto svetainė – didesnė negu visas mūsų butas", – juokėsi po naujuosius namus žvalgydamasi J.Kukanskienė. Bute taip pat yra miegamasis ir vaiko kambarys, kuriame galės įsikurti sutuoktinių trejų metų sūnus Titas.

"Labai norėtųsi čia gyventi, bet dar reikia apsvarstyti, kaip viskas bus. Parduoti tikrai nesinori", – sakė V.Kukanskis. Buto laimėtojai pasakojo nebuvę dažni loterijos žaidėjai, tačiau išgirdę apie galimybę laimėti butą, nusipirko keletą bilietų.

Laimėtas butas – visiškai įrengtas, yra modernūs baldai, buitinė technika. Neįrengtas šis butas buvo vertinamas 290 tūkst. litų, tačiau už įrengimą buvo sumokėta dar beveik 97 tūkst. litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų