Pereiti į pagrindinį turinį

Tęsiami sostinės gatvių remonto darbai – bus eismo ribojimų

2016-08-03 08:29
DMN inf.

Dėl gatvių tvarkymo darbų ir inžinerinių tinklų rekonstrukcijos Vilniuje numatoma laikinų eismo organizavimo pakeitimų Žalgirio ir Giedraičių gatvių sankryžoje, Varnės, Čekoniškių, Visalaukio, Lvovo,  T. Narbuto ir Saltoniškių gatvėse.

A. Ufarto / BFL nuotr.

Dėl tęsiamų šilumos tinklų tvarkymo darbų Žalgirio ir Giedraičių gatvių sankryžoje, įvažiavimas į Giedraičių gatvę iki rugpjūčio 10 d. bus galimas iš Linkmenų gatvės pusės. Daugiau informacijos – 8 645 824 28 (UAB „Alvora“, Valdas Virpša).

Rugpjūčio mėnesį planuojami Varnės ir Čekoniškių gatvių dangos ir šaligatvių tvarkymo darbai. Šiose gatvėse bus susiaurinta važiuojamoji dalis, apie tai eismo dalyvius informuos kelio ženklai. Darbai bus vykdomi ir šeštadieniais. Daugiau informacijos – UAB „Kerista“ atsakingas asmuo Aleksandras Janeckis, mob. tel. 8 620 175 95 ir UAB „Fegda“ atsakingas asmuo Deimantas Zukas, mob. tel. 8 686 996 62.

Dėl susisiekimo tinklų rekonstrukcijos darbų nuo rugpjūčio 8 d. iki spalio mėn. laikinai bus draudžiamas transporto eismas Visalaukio gatvės dalyje tarp Žalųjų Ežerų ir Romuvos gatvių. Darbų zoną apvažiuoti bus galima Romuvos ir Aukuro gatvėmis. Darbai bus vykdomi ir šeštadieniais. Išsamesnė informacija apie darbų eigą – UAB „Fegda“ atsakingas asmuo Deimantas Zukas, mob. tel. 8 686 996 62.

Rugpjūčio 3–26 dienomis laikinai bus susiaurinta Lvovo gatvės važiuojamoji dalis ties įrengta žiedine sankryža prie pastato nr. 105. Darbai dėl inžinerinių tinklų rekonstrukcijos bus vykdomi ir šeštadieniais. Išsamesnė informacija apie darbų eigą – UAB „Lonsta“ atsakingas asmuo Pavel Tynčenko, mob. tel. 8 655 606 77.

Dėl inžinerinių tinklų rekonstrukcijos darbų rugpjūčio 8–14 dienomis laikinai bus susiaurinta važiuojamoji dalis T. Narbuto ir Saltoniškių gatvių sankryžoje. Darbai bus vykdomi ir šeštadieniais. Išsamesnė informacija apie darbų eigą – UAB „Meyer&John“ atsakingas asmuo Rimvydas Budginas, tel. 8 521 042 25.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų