Pereiti į pagrindinį turinį

"Tūtą" keičia "Champion"

2009-08-08 23:59

Kauno "Žalgirio" krepšininkai vakar matavosi specialiai jiems sukurtą sportinę aprangą, ką tik atkeliavusią iš Italijos.

Trejų metų sutartis

Vakar "Žalgirio" klubo vadovai ir sportinę aprangą kūrusios kompanijos "Champion" atstovas Lietuvoje pasirašė trejų metų bendradarbiavimo sutartį. Iki šiol Kauno krepšininkai vilkėjo Lietuvos bendrovės "Tūta" sukurtą aprangą.

Žalgiriečiams atvežtus sportinius kostiumus kūrę prestižinio sporto aprangos fabriko "Champion" dizaineriai yra aprengę ir kitus garsius Europos klubus bei nacionalines ekipas: Sienos "Montepaschi", Bolonijos "Virtus", Italijos ir Graikijos vyrų rinktines.

"Champion" yra oficialus ir vienintelis Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA), taip pat Eurolygos bei NBA komandų aprangos ir avalynės partneris.

Sieks tik pergalių

"Naująjį sezoną tikimės pradėti su didesne energija ir viltimi, kad viskas seksis sklandžiau. Tiesiog laukiau akimirkos, kada galėsiu padėti savo parašą. Vien tiktai pavadinimas "Champion" mus įpareigoja siekti maksimalių tikslių", – žadėjo "Žalgirio" klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

"Apie šios kompanijos gaminamų drabužių kokybę, manau, ir kalbėti neverta – jie jau tai įrodė daugelį kartų bendradarbiaudami su žymiais krepšinio klubais ir komandomis", – neabejodamas sakė jis.

Kompanijos "Champion" atstovas Baltijos šalyse Vilmantas Aušra teigė, kad jaučia atsakomybę ir garbę, jog jų kompanija gali aprengti "Žalgirio" krepšininkus.

"Kiekvienas nusipirkęs "Champion" marškinėlius tampa ir "Žalgirio" remėju", – pridūrė V.Aušra. Pasak komnados vyriausiojo trenerio Gintaro Krapiko, "Žalgiris" kaip įmanydamas stengsis pateisinti kompanijos vardą, kuris įpareigoja siekti tik pergalių. "Žinoma, kad ir koks aprangos gamintojas būtų, už mus į krepšį neįmes, – juokavo G. Krapikas. – Tačiau labai svarbu, kad žaidėjai jaustųsi patogiai."

Italai įveikė lietuvius

Anksčiau krepšininkams aprangą siūdavo Lietuvos bendrovė "Tūta". P. Motiejūnas šių metų apsiprendimą pasirinkti kitą aprangos gamintoją argumentuoja geresnėmis kompanijos "Champion" pasiūlytomis sąlygomis. Viena jų – finansinė parama "Žalgiriui", kurios dalį sudarys nuo "Champion" gaminių, parduodamų krepšinio aistruoliams, pelnas.

Anot direktoriaus, konkurse dalyvavo ir "Tūta", tačiau, kaip minėta, jų varžovų sąlygos buvo priimtinesnės.

Maža to, kompanija "Champion" įsitvirtina Lietuvoje atidarydama pirmąją specializuotą krepšinio parduotuvę Vilniuje "Champion Basketball Center". Duris ji turėtų atverti rugpjūčio 20 d.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų