Už 4,5 mln. eurų bus rekonstruojama Kernavės gatvė Vilniuje

  • Teksto dydis:

Vilniaus Kernavės gatvę, jungiančią Ozo ir Žalgirio gatves, už daugiau nei 4,5 mln. eurų rekonstruos bendrovės „Kauno tiltai“ ir „Kerista“. Miesto savivaldybė pranešė pasirašiusi rangos sutartį.

„Naujai įrengta gatvė atvers galimybes vystyti kvartalą tarp Lvovo ir Žalgirio gatvių, statant daugiabučius namus bei administracinius kompleksus“, – pranešime teigė vicemeras Vytautas Mitalas.

Bus tiesiama nauja beveik 900 metrų ilgio dviejų eismo juostų gatvė – paklota nauja asfalto danga, įrengtas naujas dviračių ir pėsčiųjų takas, bus įrengtos dvi sankryžos, pasodinti nauji želdiniai.

Darbus ketinama pradėti jau rugpjūtį, o baigti – 2021 metų balandį–birželį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
gales pazada ivykdyt! atnaujint dviraciu taka 5.5 km Nemencines plente, o tai isvis jau duobetas tapo ypac ties Antaviliais

klausimėlis

klausimėlis portretas
Kažin , o kodėl jie neeina prie JAV ambasados? - ten betvarkė vyksta jau antrą mėnesį ir taip pat žūsta žmonės?

Anonimas

Anonimas portretas
na uz tiek tures buti marmuriniai saligatviai ir paauksuoti sviestuvai, na bet pas lt priimta uz minimalia kaina padaro o likusi dalis i stalciuos ,stai kad ir dviraciu takai raudoni,po metu jau suaizeja ar subanguoja,o tai reiskia kad nekokybiskai pigiom medzegom padaryti,tik kad parodyt kad padare
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių