Vilniaus „Akropolyje“ – nauja erdvė: vienys sportui ir pramogoms neabejingus žmones

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Akropolyje“ atidarytas pirmasis Lietuvoje „O‘Learys“ sporto baras ir restoranas. Pasaulio krepšinio čempionato atidarymo proga daugiau nei 2000 kv.m. ploto erdvėje įsikūrė unikali sporto aistruolių meka, kurioje veikia amerikietiško maisto restoranas, sporto baras, pramogų centras, kuriame bus galima tiesiogiai stebėti populiariausių sporto šakų varžybas, žaisti boulingą, leisti laiką virtualių žaidimų ir daugybės kitų populiariausių laisvalaikio pramogų erdvėse.

Į sporto barą ir restoraną jį vystanti Estijos įmonių grupė „Apollo group“ investavo beveik 3 mln. eurų.

„Akropolis“ kelia sau aukštus ir ambicingus tikslus – būti pirmu pasirinkimu tiek tarp vartotojų, tiek ir tarp nuomininkų. Atvirumas naujovėms, lankstumas, strategija turėti ne tik parduotuves, bet ir paslaugas bei įdomiausias ir inovatyviausias pramogas po vienu stogu pritraukia vis daugiau žmonių. Vilniaus „Akropolio“ atnaujinimo projektas „Akropolis persirengia“ artėja link pabaigos, tad pirmasis Lietuvoje sporto baras ir restoranas „O‘Learys“ – puikus besiplečiančio pramogų ir laisvalaikio segmento plėtros pavyzdys“, – sako „Akropolis group“ valdybos pirmininkas Vytautas Labeckas.

Vienijame visus sporto fanus ir pramogoms neabejingus žmones.

Pasaulio krepšinio čempionato pradžia – simbolinė data atidarymui.

„Tikrai darėme viską, kad pirmąsias čempionato varžybas krepšinio gerbėjai galėtų kokybiškai stebėti būtent pas mus. Žinoma, čia laukiami įvairiausių sporto šakų sirgaliai. Turime galimybę pasiekti apie 3000 viso pasaulio sporto kanalų, transliuoti pačias įvairiausias varžybas. Vienijame visus sporto fanus ir pramogoms neabejingus žmones“, – sako „Apollo group“ vadovas Lietuvoje Tadas Račkauskas.

Jo teigimu, pasaulio krepšinio čempionato metu lankytojams bus pasiūlyta ne tik išskirtinė erdvė varžybų stebėjimui, bet ir kuriama speciali programa ir atmosfera.

„Taip pat bendradarbiaujame su krepšinio komentatoriumi Vaidu Čeponiu, kuris būdamas Kinijoje dalinsis karštomis naujienomis iš čempionato išskirtinai svečiams“, – sako T. Račkauskas.

Lankytojai galės rinktis iš dvidešimties skirtingų pramogų – nuo jau pamėgto boulingo, virtualios realybės žaidimų iki visiškai unikalaus stalo kerlingo „Shuffleboard“.

„Čia tikrai netruks naujovių. Pavyzdžiui, būsime pirmieji pasaulyje, boulinge naudojantys naujausią Sync taškų skaičiavimo sistemą, o pats boulingo žaidimas taps sunkiai atpažįstamu. Žaidėjai galės pasirinkti skirtingas tematikas, interaktyvių projekcijų pagalba rinkti papildomus taškus“, – išskirtinumus vardija „Apollo group“ vadovas Lietuvoje.

Iš Bostono kilusiam tinklui šiuo metu priklauso daugiau kaip 130 franšizės pagrindu veikiančių barų ir restoranų, iš kurių daugiau nei 30 turi boulingo takelius, o daugiau nei 10 yra didieji sporto barai ir restoranai, kokie įrengti Vilniaus ir Rygos „Akropoliuose“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių