Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniaus čiuožyklos kol kas tuščios

2012-02-14 05:12
Vilniaus čiuožyklos kol kas tuščios
Vilniaus čiuožyklos kol kas tuščios / Gedimino Bartuškos nuotr.

Nors kalendorinė žiema jau baigiasi, už lango – ji pati tikriausia. Penkiuose sostinės rajonuose įrengtos ledo čiuožyklos, kuriose laisvalaikį gali leisti vaikai ir jų tėveliai.

Dėl čiuožyklų įrengimo Lazdynų, Žirmūnų, Justiniškių, Fabijoniškių ir Naujamiesčio seniūnijos kreipėsi į bendrovę „Vilniaus vandenys“. Šalia namų esančias krepšinio aikšteles išvalyti ir paruošti, kad jas būtų galima užpilti vandeniu, turėjo pačios seniūnijos. Jose iki pat pavasario, kol ištirps ledas, galės čiaužyti vaikai.

Tiesa, miesto centre, Lukiškių aikštėje, esanti čiuožykla – tuščia. Joje darbai nebaigti, ji dar neužpilta. Tai ketinama padaryti artimiausiu metu. Tačiau atrodo, kol kas didelio dėmesio nesulaukė ir kitos čiuožyklos. Antradienį popiet Žėručio gatvėje prie mokyklos esanti čiuožykla taip pat buvo tuščia. Po pamokų namo žygiuojantys vaikai į ją reagavo šiek tiek abejingai. Nors žymės ant ledo išdavė, kad čia jau buvo čiuožinėta.

Pasakyti, kad čiuožyklą dengia lygus ledas, negalėtume. Ji ne visiškai nuvalyta, vietomis paviršius labai grublėtas, mėtosi ledo gabalėliai.

Kad ir kaip būtų, veikiausiai reikia džiaugtis, kad jų išvis atsirado, juolab nieko nekainuoja ir vaikus atitraukia nuo kompiuterių.

Pranešama, kad vienai čiuožyklai įrengti reikėjo 50-ies kub. m vandens. Už čiuožyklų priežiūrą bus atsakingos pačios seniūnijos.


Čiuožyklos Vilniuje

Žirmūnų g. 128

Taikos g. 48

Stanevičiaus g. 53

Žėručio g. 4

Lukiškių aikštėje

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų