Pereiti į pagrindinį turinį

"Vilniaus dieną" prenumeruoja, nes yra vilnietis

2010-06-11 00:59
Įprotis: dienraštį "Vilniaus diena" E.Brazaitis kasdien skaito jau trečius metus.
Įprotis: dienraštį "Vilniaus diena" E.Brazaitis kasdien skaito jau trečius metus. / Gerdos Mališauskaitės nuotr.

Egidijus Brazaitis dienraščio "Vilniaus diena" prenumeratą pirmą kartą prieš trejus metus gavo kaip dovaną. Laikraštis jam taip patiko, kad nusprendė toliau jį prenumeruoti pats.

"Gauname šį laikraštį ir darbe, bet vis tiek prenumeruoju, smagu ryte viską sužinoti. Žinoma, daug naujienų yra tokių pačių kaip kitur, tačiau būna, kad vakare per žinias tik greitai pamatai prabėgančią eilutę, o laikraštyje gali į patikusią temą labiau įsigilinti", – sakė jis.

Vyras juokėsi, kad jam, žinoma, įdomiausios sporto temos, tačiau taip pat nepraleidžia straipsnių apie ekonomiką, mėgsta skiltį "Žvilgsnis". Šeštadieniais jis visuomet perskaito Gedimino Jankausko kino recenzijas.

"Vienas dalykas, ko man kartais trūksta, – žurnalistai užkabina kokią nors aktualią temą, o paskui ją ima ir palieka. Galbūt reikėtų daugiau tęstinumo. O kartais, atvirkščiai, nereikia griebtis tų temų, kurias nagrinėja visi. Reikia rašyti tiek, kiek yra svarbu, o ne todėl, kad kas nors kitas apie tai rašo", – patarė jis, taip pat siūlė mažiau dėmesio skirti Drąsiaus Kedžio bylai.

"Be to, man labai patinka dienraščio šūkis – "Todėl, kad esu vilnietis." Tai yra viena priežasčių, kodėl nuolat prenumeruoju "Vilniaus dieną", – šypsojosi E.Brazaitis. Jam taip pat patinka kartais su laikraščiu leidžiami priedai, tik jų norėtų daugiau."Galbūt būtų galima tuos priedus skirti tik prenumeratoriams, kad jie būtų išskirti iš kitų skaitytojų", – svarstė jis.

"Kitais metais "Vilniaus dienai" palinkėčiau kuo daugiau prenumeratorių. Bus jų, bus finansinės naudos, bus galima leisti gerą laikraštį. Be to, svarbiausia, kad nenusipigintumėte. Manau, jei laikraštis populiarumo siektų, pavyzdžiui, spausdindamas apsinuoginusių moterų nuotraukas, reitingai tikrai smarkiai kristų, – dėstė savo nuomonę jis. – O kol kas džiaugiuosi, kad šis laikraštis yra gana objektyvus, be to, už prieinamą kainą."

Užsiprenumeravęs dienraštį 2011-iesiems už 144 litus vyras taip pat gavo du bilietus į spektaklį Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre bei nuolaidų kortelę "Vilnius by night" geriausioms pramogoms mieste. Akcija galioja iki birželio 30 d.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų